Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal monstru la Eurovision România între Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu. S-a lăsat cu înjurături în culise

cezar-si-dianaAnul acesta, televiziunea publică doreşte ca prin intermediul Eurovisionului să unească publicul român într-un singur show. Până la public, cei din organizarea emisiunii au probleme cu omogenitatea echipei. Potrivit surselor www.spynews.ro, actriţa Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu, fost reprezentant al României la Eurovision, nu se înţeleg absolut deloc.
Conform aceloraşi surse, cei doi se şicaneză constant. Pe de o parte, Diana Dumitrescu îl acuză pe Cezar că o eclipsează pe scenă tot timpul şi nu o lasă să strălucească în toată splendoarea sa. De partea cealaltă, Cezar Ouatu spune despre Diana Dumitrescu că este pur simplu paranoică în legătură cu toate aceste afirmaţii şi supoziţii.

 

Conflictul dintre cei doi a ajuns la un aşa nivel încât după prima semifinală, cei doi ''şi-au făcut cadou'' câte o serie de înjurături.

Pentru a aplana acesta război, organizatorii emisiunii au hotărât ca cei doi să nu prezinte simultan decât foarte rar în timpul emisiunii. Astfel, fiecare ar putea beneficia de atenţia mult dorită.

Semifinalele Eurovision România vor continua duminica viitoare. Marea Finală va avea loc la Bucureşti, în Sala Polivalentă, pe 25 februarie. În ultimul act al Selecţiei Naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.sursa SPY NEWS

Stiri mai vechi: