Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Intervenții minime pe drumurile județene

drum curatConsiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, 29 ianuarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier.


Deşi în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în anumite zone ale judeţului, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 28 ianuarie, s-a intervenit pe 22 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 - zona Huedin – Gilău şi, respectiv, zona Gherla – Dej. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 8 utilaje şi nu a fost necesară folosirea de material antiderapant. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră, se acţionează pe 1 drum judeţean, cu un singur utilaj.
Pe raza Lotului 2 - zona Turda, nici în cursul zilei de duminică, 28 ianuarie, şi nici în cursul acestei dimineţi nu a fost necesară intervenţia pe niciun drum sau sector de drum judeţean.
În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate. sursa infopublic