Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, extrem de eleganti la gala Living Legends of Aviation


mihaela radulescu Mihaela Radulescu l-a insotit pe Felix Baumgartner, iubitul sau, la cea de-a 15-a gala Living Legends of Aviaton.

 

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au participat sambata la Gala Premiilor Living Legends of Aviation, care a avut loc la The Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, Los Angeles. Felix a primit in cadrul evenimentului cea mai inalta distinctie din domeniu: Legenda Vie a Aviaticii Mondiale.

Membra juriului Romanii au talent a optat pentru o rochie neagra asimetrica si a stralucit la bratul lui Felix pe covorul rosu al evenimentului.

"O echipa de prestigiosi oameni de stiinta germani de la Universitatea tehnica, au facut recent un anunt care a inconjurat lumea - saltul lui Felix din stratosfera va revolutiona lumea aeronauticii si va modifica niste capitole ale aerodinamicii. Calculele lor despre viteza pe care urma sa o atinga Felix in cadere libera au fost atat de gresite, incat oamenii s-au ambitionat sa vada cum de au fost asa de departe de rezultatul real - Felix a depasit viteza sunetului, ajungand la 1 342 km/ora. Oamenii de stiinta credeau ca unul dintre motivele care-i vor frana caderea, va fi costumul de astronaut, plin de cute, fara nicio forma aerodinamica. Ei, bine, se pare ca la viteza sunetului, tocmai asta i-a accelerat caderea. N-o sa va mire, asadar, daca avioanele supersonice ale viitorului vor fi nitel mai sifonate pe alocuri si cu suprafetele mult mai neregulate, Felix‘s style :)", a scris Mihaela Radulescu pe contul sau oficial de Facebook. sursa
PRO TV

Stiri mai vechi: