Mie12072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Din 16 februarie, romanii de pretutindeni isi dau intalnire pe scena Romanii au talent!

din-16-februarie-romanii-de-pretutindeni-isi-dau-intalnire-pe-scena-romanii-au-talentSezonul 8 Romanii au talent incepe pe 16 februarie! In fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor urmari show-ul suprem si vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emotie si foarte multa distractie. Romanii de pretutindeni vor urca pe scena si vor face Marea Unire a Talentului intr-o sarbatoare cat un sezon.

 

Bucuros ca asteptarea a luat sfarsit si ca in scurt timp va incepe sezonul 8 al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, Andi Moisescu a declarat: ”Acest sezon este putin diferit, deoarece ne-am propus sa descoperim talentul autohton, raspandit peste tot in lume. Nu a fost usor, dar a fost mai multa emotie si surpriza pentru noi. Continua sa ma uimeasca romanii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenti au batut chiar mii de kilometri in efortul lor de a ne arata de ce sunt in stare.”.
Incantata ca a descoperit si in acest sezon talentul in cele mai diverse forme, Mihaela Radulescu a spus: ”Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trairi de tot felul. Preselectiile au fost incarcate de emotii, iar concurentii mai determinati ca niciodata, creativi, si cu o dorinta apriga de a arata cine sunt cu adevarat. Ne-au uimit foarte multi romani dintre cei care au avut curajul sa urce pe scena si cred ca o sa va placa tot ce veti vedea si veti simti din 16 februarie.”.
Andra a completat: ”Sezonul 8 Romanii au talent va fi unul surprinzator din toate punctele de vedere. Intotdeauna ma intreb daca mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am vazut inca pe scena, dar romanii ne demonstreaza in fiecare an ca sunt extraordinari, ca ascund foarte multe povesti si abilitati incredibile. Am vazut numere cu adevarat spectaculoase, concurenti extrem de ambitiosi, care nu au lasat nimic sa-i abata de la drumul lor si de la ceea ce-si doresc.”.
 Florin Calinescu a spus: ”Am observat la romanii plecati din tara o existenta a spiritului romanesc, a spiritualitatii si a patriotismului. In acest sezon, la preselectii, am vazut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emotional am apasat pe butonul auriu, dar in rest am vazut de toate: concurentii danseaza, canta, recita, merg pe sarma, fac magie, improvizeaza si asa mai departe. Sunt foarte multi talentati in multe laturi ale manifestarii omenesti.”.sursa PRO TV.ro

Stiri mai vechi: