Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Noi activități educative derulate de Biblioteca Județeană „Octavian Goga”

biblioteca-judeteana-octavian-gogaBiblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean, organizează la începutul lunii februarie o serie de manifestări care îşi propun să aducă publicul clujean mai aproape de bibliotecă, de informația de calitate și de cultură.

 

            În acest context, joi, 1 februarie 2018, va avea loc redeschiderea Filialei „Traian Brad”, în urma lucrărilor de reabilitare termică. Filiala, ce deservește cel mare cartier al municipiului, își așteaptă vizitatorii cu un spațiu nou destinat studiului și cu spații modernizate destinate copiilor și adolescenților. De la ora 13.00 se va desfășura festivitatea de premiere a celor mai bune publicaţii tipărite în judeţul Cluj în anul 2016 în cadrul Anului Editorial Clujean, ajuns la a XI-a ediție. Festivitatea va fi urmată și de o premiere a cititorilor fideli și a voluntarilor filialei.

De asemenea, tot joi, 1 februarie a.c., Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”  propune iubitorilor de carte să se bucure de lectură în cadrul Zilei Internaţionale a Cititului Împreună 2018, eveniment aflat la a doua ediție națională și care este susținut de grupul Citim Împreună România.

Totodată, Ziua Siguranței pe Internet este sărbătorită global în data de 6 februarie. Sloganul acestui an „Creează, conectează-te și respectă: Un internet mai bun începe cu tine” pune accentul pe rolul fiecăruia dintre noi în realizarea unei experiențe digitale mai bune, prin abordarea cu respect a celorlalți. Activitățile bibliotecii sunt organizate în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj, Departamentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii.

Programul complet al evenimentelor este disponibil la adresa http://www.bjc.ro/new/. sursa INFOPUBLIC