Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Sex 3 tipuri de sex adorate de bărbaţi, în funcţie de zodie

3 tipuri de sex adorate de bărbaţi, în funcţie de zodie

s560x316 sex-lumina-1Modul în care face sex un bărbat este puternic influenţat de semul său zodiacal. În funcţie de zodie, poţi afla care sunt tipurile sale preferate de sex, care îl satisfac în totalitate.

Noi îţi spunem ce se află în top 3 tipuri de sex adorate de bărbaţi, în funcţie de semnul zodiacal!

Berbec

Aventură de-o noapte: adoră sexul fără implicaţii, care presupune o noapte fierbinte de sex şi nimic mai mult!
Sex spontan: surprinde-l când intră pe uşă, într-o toaletă unisex sau când înnoptaţi la părinţi. Are nevoie de spontaneitate.
Sex pasional: îi place sexul răvăşit şi dezordonat, aşa că lasă-l să se desfăşoare, fără grija curăţeniei de după...

Taur

Sex maraton: Taurul este cel mai rezistent semn zodiacal în pat, aşa că n-are sens să-l grăbeşti. Mai bine te bucuri de sex întreaga noapte.

Sex în bucătărie: îl atrage ideea de a închide focul la mâncare pentru o partidă scurtă de sex. Mai ales că după sex are frigiderul aproape!
Sex fără penetrare: multă tachinare în timpul preludiului îi face pe Taur să fie în extaz dinainte ca actul sexual propriu-zis să înceapă.

Gemeni

Sex la telefon: este cel mai vorbăreţ semn zodiacal, iar comunicarea verbală în timpul sexului îl incită peste măsură.
Aventură sexuală: îl atrage ideea de a înşelat sau de a juca rolul amantului, aşa că se poate implica în diverse aventuri.
Sex pe roluri: adoră să fie stimulat de scenarii cât mai fanteziste, aşa că îi place să joace roluri în pat.

Rac

Sex pe plajă: pentru el sexul pe plajă reprezintă îmbinarea perfectă între senzualitate, pericol şi romantism.
Sex în care să fie dominat: orice Rac adoră să se supună partenrei în pat. O femeie autoritară îl incită.
Sex într-un cadru romantic: lumânările parfumate şi muzica în surdină alcătuiesc contextul perfect pentru o partidă de sex.

Leu

Sex în faţa oglinzii: acest nativ este intens stimulat de imagini, iar propria imagine în timp ce face sex îl face să se topească de plăcere.
Sex în poziţii inedite: adoră să facă din sex o acrobaţie. Poziţiile inedite de sex dau mult erotism unei partide, crede el.
Sex filmat: îl excită foarte tare să ştie că este filmat în timp ce face sex.

Fecioară

Sex pe cearşafuri de mătase: să simtă că partida se desfăşoară într-un cadru luxos este total pe placul Fecioarei.
Sex dimineaţa: acest nativ adoră să înceapă ziua cu dreptul, iar sexul de dimineaţă reprezintă soluţia perfectă.
Sex de consolare: dacă este furios, ori trist, bărbatul Fecioară va apela la sex pentru a se linişti.

Balanţă

Sex în vacanţă: departe de banalitatea vieţii cotidiene, Balanţa prinde aripi în vacanţă ş ise bucură de cele mai tari partide de sex.
Sex ca-n filme: îi place ca totul să fie regizat în cele mai mici detalii- patul plin de petale de trandafir, lenjeria ta sexy, muzica senzuală- totul trebuie să fie perfect!
Sex în trei: Balanţa adoră să flirteze şi să fie admirată de cât mai multe persoane. Aşa că se dă în vânt după experienţele sexuale în trei sau mai multe persoane.

Scorpion

Sex violent: pentru Scorpion sexul adevărat reprezintă un amestec de durere şi plăcere. Adoră să-ţi provoace durere ocazional, până când intuieşte că ţi-a atins limitele.
Sex tantric: sexul care presupune o angajare emoţională şi spirituală este total pe gustul Scorpionului!
Sex legat: adoră să-şi posede iubita în pat şi să o lege în timpul sexului este pentru acest nativ obsedat de control, o plăcere vinovată...

Săgetător

Sex în natură: orice activitate sexuală în aer liber este pentru Săgetător o aventură indispensabilă.
Sex de împăcare: preferă faptele în locul vorbelor, iar o partidă de sex care succede o ceartă îl va împlini pe mai multe planuri.
Sex în grabă: îi place să ştie că sexul este o cursă contracronometru. Acceptă imediat provocarea atunci când sexul se face pe grabă.

Capricorn

Sexul lent: nu e genul de bărbat care intră direct în viteza a cincea în pat. Îi place ca totul să se petreacă într-un ritm... progresiv.

Sex de mulţumire: simplu, îi place ca iubita să-l răsplătească cu sex...
Sexul trofeu: se simte invincibil dacă depăşeşte obstacole şi obţine premiul cel mare: o partidă de sex, chit că ea se petrece cu şefa lui, cu un topmodel sau cu o virgină.

Vărsător

Prieteni cu beneficii: pentru acest nativ sexul cu o amică, pe care o poate suna şi la două noaptea pentru o partidă fără obligaţii sentimentale, este o binecuvântare!
Cyber-sex: îl incită jocurile erotice cu webcame-ul, pentru că îi place să se expună într-o oarecare măsură. Îi fascinează ideea că îl satisfaci, chiar dacă te afli la kilometri depărtare de el.
Sex pe furiş: adoră să facă lucruri nonconformiste şi interize, aşa că o partidă de sex pe furiş îl incită total.

Peşti

Sex în toiul nopţii: adoră să fie trezit sau să te trezească pentru o partidă de sex în toiul nopţii. Pe jumătate adormit are impresia că simte totul mult mai intens.
Sex cu o străină: i-ar plăcea ca sexul să preceadă prima întâlnire, considerând că modul în care faci sex spune multe despre o persoană.
Sex în apă: îl incită senzaţiile pe care le simte atunci când sexul se petrece în apă. sursa: unica.ro