Dum09252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Sex Jessica Vaugn este numai lapte si miere, Bulgaria: Konstantina Markova, Obrigado Brazil pentru Gabriela Milagre, Andreea Rotaru [Galerie foto]

Jessica Vaugn este numai lapte si miere, Bulgaria: Konstantina Markova, Obrigado Brazil pentru Gabriela Milagre, Andreea Rotaru [Galerie foto]

konstantinaKonstantina Markova
O femeie frumoasă care îşi pune o pereche de ochelari de vedere se poate transforma, de la un moment la altul, dintr-o simplă femeie frumoasă în întruchiparea fanteziilor oricărui bărbat. Nu trebuie decît să te uiţi la Konstantina şi să-ţi lasi imaginaţia să lucreze. Ce vezi? O profesoară, o secretară, o bibliotecară... posibilităţile sînt nelimitate! La fel ca frumuseţea şi senzualitatea Konstantinei Markova.

konstantina1konstantina2konstantina3

Jessica Vaugn
jessicavaugn-6Jessica Vaugn este o americancă de 26 de ani care şi-a trăit copilăria în Kansas, acolo unde a învăţat să călărească, pasiune de care nu s-a putut dezlipi până târziu, şi care şi acum a rămas una dintre preferatele ei.Jessica se mândreşte de câte ori are ocazia că este foarte deşteaptă şi are corpul pe care orice bărbat şi l-ar dori lângă
el, deci este mereu în dublu avantaj.

jessicavaugn-8Deşi este model de mulţi ani, Jessica nu a pus şcoala pe plan secundar şi a terminat cu brio Facultatea de psihologie, ale cărei învăţături spune că le foloseşte în fiecare zi. În plus, este editorialist pentru unul dintre brandurile media ale Playboy US. Şi, ca şi când asta nu ar fi fost de-ajuns, Jessica este şi make-up artist şi hairstylist la diverse şedinţe foto, videoclipuri şi emisiuni TV.

jessicavaugn-9jessicavaugn-10jessicavaugn-12Adică, este o fată frumoasă, care ştie cum să le facă şi pe altele la fel de frumoase. Aşa că am decis: nouă ne place! Ţie?

Gabriela Milagre
gabrielaAm cam prins gustul braziliencelor. Oare de ce?... Credem că Gabriela Milagre ar putea fi un motiv întemeiat.

gabriela1Este foarte greu să te decizi care dintre fotografiile cu Gabriela Milagre este cea mai frumoasă. Nisipul negru, vulcanic, nu face decât să-i pună în evidenţă trăsăturile exotice. Gabriela este originară din Divinópolis, Brazilia. Ei bine, da, 1 aprilie a trecut de mult, şi nu e nici o păcăleală: oraşul chiar aşa se numeşte, nu e nici o glumă sau frază de agăţat de duzină.

gabriela2gabriela3Pentru acest shooting a avut loc o întreagă desfăşurare internaţională. Pe de-o parte este divina braziliancă, pe de alta este fotografa austriacă Irene Schaur – şi, nu în ultimul rând, este peisajul litoralului din insulele vulcanice Canare, care aparţin Spaniei.

Andreea Rotaru: finete de marmura

andreea-rotaru-ian2014-1Andreea Rotaru este model, câştigătoare a mai multor concursuri de frumuseţe şi, mai nou, ea însăşi promotoare a frumuseţii, din poziţia de administrator al unei agenţii de modele. Asta după ce a condus o clinică de chirurgie estetică în Braşov, oraşul său natal.

andreea-rotaru-ian2014-2Eşti o tipă timidă?
Nu neapărat, dar am momente, rar, ce-i drept, în care sunt foarte timidă, însă încerc să maschez.

andreea-rotaru-ian2014-3Cu bărbaţii eşti timidă?
Nu! Cred că sunt destul de dură şi tăioasă cu bărbaţii. Mai ales dacă e vorba de un pretendent.

Tot aşa eşti şi după ce acesta devine „oficialul”?
Nu, clar, timpul schimbă datele problemei.

În ce moment schimbi macazul?
Când simt, nu e un moment anume, vine fără să-l programez.

andreea-rotaru-ian2014-4Iar atunci accepţi orice îţi propune?
Clar, nu! Există compromisuri, dar nu există „orice”. E un termen foarte delicat.

Dar din punct de vedere sexual, accepţi orice?
Şi aici „orice” e un termen delicat.

andreea-rotaru-ian2014-7Unde ţi-e limita, atunci?
Nu aş accepta o a treia persoană în relaţia noastră. sursa:playboy.ro