Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Sex 17 lucruri ciudate despre sex pe care nu le stiai

17 lucruri ciudate despre sex pe care nu le stiai

cuplu-in-patProbabil ca ai niste cunostinte de baza in ceea ce priveste sexul, stii totul despre menstruatie, ai o idee vaga despre anatomia vaginului si cea a penisului, stii cum se concep copiii si, mai ales, stii cum poti sa eviti sa-i concepi.

Este evident ca detii o sumedenie de informatii despre sex, insa, chiar si astfel, poti fi sigura ca nu esti la curent chiar cu toate. Iata cateva ciudatenii despre sex despre care nu aveai habar, extrase din volumul "1227 de lucruri destul de interesante", scris de W. W. Norton si inspirat dintr-un show de cultura generala din Marea Britanie, denumit "QI":

1. Unul din zece copii nascuti in Europa a fost conceput intr-un pat marca Ikea.

2. Alfred Kinsey, autorul volumului "Comportamentul sexual al masculului uman" (1948), a avut o colectie de 5 milioane de viespi si putea sa isi introduca o periuta de dinti in penis, cu capatul cu peri inainte.

3. Spionii britanici au incetat sa mai foloseasca sperma pe post de cerneala invizibila pentru ca mirosea urat daca nu era proaspata.

4. Un singur spermatozoid contine 37,5 MB de informatie ADN. O ejaculare este echivalenta cu un transfer de date de 15,875 GB, cat capacitatea acumulata a 62 de laptopuri MacBook Pro.

5. Masculii musculitelor care stau in jurul fructelor consuma cantitati mult mai mari de alcool daca au fost respinsi de catre femele, decat cei care au avut o "intalnire" de succes.

6. Un copoi de sex feminin va muri daca nu face sex timp de un an.

7. In fiecare secunda sunt vandute cate 7 pilule Viagra.

8. Cuvantul nemtesc pentru contraceptiv este SchwangerschaftsverhÃ1/4tungsmittel. Pana cand reusesti sa il rostesti in intregime, s-ar putea sa fie deja prea tarziu.

9. Pana in 1973, Asociatia Psihiatrilor Americani a inclus homosexualitatea pe lista bolilor mentale.

10. Cea mai bine vanduta carte de fictiune a secolului al XV-lea a fost "Povestea a doi iubiti", un roman erotic scris de cel care avea sa devina mai tarziu Papa Pius al II-lea.

11. Un singur barbat produce suficienta sperma intr-un interval de doua saptamani incat sa fecundeze toate femeile fertile de pe intreaga planeta.

12. In 2008, arheologii din Cipru au descoperit o tablie inscriptionata cu un blestem datand din secolul al VII-lea, al carei text suna in felul urmator: "Fie ca atunci cand faci dragoste sa te doara penisul". Inca nu stie nimeni in ce context si de catre cine a fost inscriptionat blestemul.

13. Fondatorul platformei de anunturi matrimoniale match.com, Gary Kremen, si-a pierdut iubita pentru ca aceasta s-a indragostit de un utilizator al match.com.

14. Gymnophoria este acea stare in care simti ca te dezbraca cineva din priviri.

15. Atunci cand este foarte excitata, o femeie cimpanzeu capata forta a 6 masculi din aceeasi rasa.

16. La Olimpiada din Londra, care a avut loc in 2012 si a durat 17 zile, atletilor li s-au distribuit gratuit aproximativ 150.000 de prezervative, adica in jur de 15 pentru fiecare persoana in parte.

17. Celebrul "Punct G" era cat pe ce sa se numeasca Whipple Tickle, dupa numele profesorului Beverley Whipple, care a brevetat expresia pe care o cunoastem si noi astazi. sursa: ele.ro