Joi09232021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Sex Sara Jean Underwood, Rellys Tonu, Jenna Marshall si Emma Glover in splendoare, [Galerie foto]

Sara Jean Underwood, Rellys Tonu, Jenna Marshall si Emma Glover in splendoare, [Galerie foto]

playboySara Jean Underwood: Miss Iulie 2006

Dupa ce absolveste facultatea de business si marketing, Sara planuieste sa plece intr-o excursie prin Europa, doar cu ghiozdanul in spate. Are totul pus la punct, alaturi de cea mai buna prietena.

"Sunt spontana, sunt genul de persoana care nu sta in casa si de aceea am calatorit foarte mult", spune Sara. Ii place sa calareasca si sa respire aerul curat cind se plimba pe dealurile verzi din Oregon - care, dupa parerea ei, este locul perfect pentru locuit-.

sara-jeansara-jean1sara-jean2sara-jean3"In zilele frumoase imi place sa urc cu calul pe deal si sa ma opresc intr-un anumit punct de unde se vad patru munti. Imi place Oregon pentru ca este plin de verdeata, aerul este proaspat si ii admir frumusetea", ne spune Miss Iulie 2006.

rellysRellys Tonu - distractii acvatice [Galerie foto]
Pe numele de scenă Rellys, playmate-ul din această lună este absolventă de Management, actualmente studentă la Drept, la Timişoara, lucrează ca PR în acelaşi oraş şi plănuieşte ca din toamnă să vină la Bucureşti, unde să continue munca în domeniul relaţiilor publice şi în modelling.

rellys1rellys2rellys3

jennamarshall-in-playboyromania-05In pat cu Jenna [Galerie foto]
Jenna Marshall este o canadiancă de 26 de ani cu multă experienţă în modelling şi cu planuri mari de viitor.

Trăieşte în Kelowna, Canada, unde lucrează ca model şi dansatoare şi, de câte ori are ocazia, apare în filme turnate acolo. Cea mai recentă astfel de apariţie a fost în Tomorrowland, alături de George Clooney. Când nu munceşte, stă acasă cu fiica ei ori găteşte sau merge la şcoală. Şi-a reluat de curând studiile, pregătindu-se să devină asistentă medicală, iar pe viitor vrea să îşi extindă aria către terapiile alternative şi să aibă propriul cabinet. Nu ne îndoim că va fi coadă la uşa ei. Cine nu ar vrea să fi e tratat de un astfel de terapeut?! Dar până atunci se bucură de orice job de model pe care îl are, oricât de departe, pentru că îi place foarte mult să călătorească şi să cunoască oameni noi.

jennamarshall-in-playboyromania-12jennamarshall-in-playboyromania-14jennamarshall-in-playboyromania-16Jenna are o părere bine conturată despre bărbaţii care îi plac. Aceştia trebuie să o facă să râdă şi să îi fie alături în orice situaţie. Şi musai să ştie să gătească. Mai ales că ea este o pasionată a acestei activităţi, experimentând mereu reţete noi, nu ar vrea să aibă lângă ea un bărbat care să ştie doar să fi arbă un ou.

emma-glover-3O Emma Glover in splendoare
Pe site-ul oficial al superbei Emma Glover a fost publicat un pictorial care aduce vara în casele noastre. Bruneta a renunţat de tot la haine şi a pozat ca şi când fotograful ar fi fost iubitul ei şi s-ar fi aflat în intimitate cu el. Doar că acţiunea a avut loc în natură, la umbra unui copac, lucru ce ne face să aşteptăm şi cu mai multă nerăbdare vara, anotimpul în care femeile scapă de haine şi se lasă admirate de toţi bărbaţii pofticioşi. sursa:playboy.ro

emma-glover-4emma-glover-7