Ma08112020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Infractional INCREDIBIL – La Janis Stuf se trage cu arma printre clienţi. Un bărbat a executat un foc vertical pentru a-şi speria rivalii!

INCREDIBIL – La Janis Stuf se trage cu arma printre clienţi. Un bărbat a executat un foc vertical pentru a-şi speria rivalii!

janis-cluj-impuscaturiÎmpuşcături la Janis Stuf, în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca. Un bărbat implicat într-o altercaţie şi-a adus arma de acasă şi a început să tragă în local pentru a-şi speria adversarii. Poliţiştii îl cercetează pe pistolar pentru uz de armă neletală, fiind vorba de un pistol cu bile.

La data de 28 aprilie a.c., ora 15:00, un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca a sesizat Dispeceratul Poliţiei, prin apelarea numărului de urgenţă 112, despre faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 08:30, persoane necunoscute i-ar fi sustras o armă neletală din incinta unui local public, din municipiul Cluj-Napoca.

“În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 aprilie a.c., bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane întâlnite în incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca, iar în urma unor neînţelegeri, ar fi intrat în conflict cu acestea.

impuscaturiÎn acest context, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliu de unde a luat un pistol cu proiectile din cauciuc pe care îl deţinea legal şi s-a întors în local unde a executat un foc de avertizare, în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.
Bărbatul a fost deposedat de armă de către o altă persoană aflată în localul public care a luat pistolul şi a părăsit incinta localului, arma fiind recuperată ulterior de poliţişti,

S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca, faţă de care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării” şi „sustragerea armelor sau muniţiilor”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 342, alin. 2 şi alin. 3 din Codul Penal, ” se arata intr-un comunicat de presa al Ipj Cluj.

Totodată, bărbatul de 42 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept, faptă prevăzută de art. 343, alin. 2 din Codul Penal. newscluj.ro