Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Luxury Ce perdele se poartă anul acesta

Ce perdele se poartă anul acesta

perdele1Perdelele sunt un accesoriu foarte important pentru orice casă. Acestea pot schimba complet aspectul unei camere, dându-i personalitate. Iată ce modele se poartă anul acesta.

Culorile puternice, în vogă

Dacă vrei o fereastră "în ton cu moda", atunci optează pentru culori tari, precum portocaliu, verde smarald şi albastru deschis. Poţi alege şi galbenul, mai ales pentru bucătărie.

O combinaţie de culori cu care nu vei da greş anul acesta este maro cu verde, cât şi roşu închis cu alb. Se poartă şi modele cu imprimeuri florale, dar şi cu figuri geometrice.

Imprimeurile, pentru bucătărie

Perdelele pot înveseli o cameră şi pot crea o atmosferă primitoare. Astfel, dacă pereţii au o culoare deschisă, oprează pentru o draperie de culoare deschisă. Totodată, într-o încăpere zugrăvită în culori precum gri, mov sau albastru închis, alege o perdea de culoare deschisă.

Sunt în vogă şi perdelele cu imprimeuri, pentru bucătărie. În dormitor alege-le pe cele din materiale precum catifeaua, iar în sufragerie modele care permit luminii să treacă parţial prin ele.

Obstacolele îi vor schimba forma şi vor da un aspect neîngrijit întregii camere. Dacă ţii ghivece cu flori pe pervaz, atunci încearcă o variantă de lungime medie, care să le nu acopere.
Perdele care alungă căldura

Ne mai desparte doar o lună până când temeperaturile caniculare ale verii îşi vor face simţită prezenţa. Poţi avea însă o casă răcoroasă cu ajutorul perdelelor. Astfel, poţi alege modele din bumbac sau din catifea.

Trebuie doar să ţii cont de faptul că modelele din catifea sunt mai greu de întreţinut. Mai poţi opta şi pentru perdele din in, mai ales pentru camera de zi.sursa:clickpentrufemei.ro