Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Luxury VIVIFY……wear the spirit

VIVIFY……wear the spirit

vivifi-shop1Vivify este brandul iniţiat de firma S.C. Sfetlana Style S.R.L. specializat pe fashion design de lux cu     ramuri în grafica traditională, make-up si fototgrafie editorial de modă.
        vivifi-shopBrandul propune o nouă viziune prin asocierea stilului clasic cu influente picante inovatoare si revitalizate transpuse într-un procedeu artistic complex, disponibil clientului. Vivify propune apropierea de public prin proiectarea si invitarea spre un mediu nou de înţelegere a produsului încă din primele sale stagii de lucru al crochiului(schitei) de modă, realizat manual, consiliere de make-up şi fotografie într-un scketchbook specializat pe placul clientului.

vivifi-shop2Produsele se adresează persoanelor care doresc să beneficieze de un produs care excelează în tehnica lucrăturii, calitatea materialelor şi originalitatea designului. Piesele vestimentare, exclusive, fac parte din colecţii ediţie limitată cu materiale atent selecţionate unic procesate.

vivifi-shop3Conceptul îşi are originile în fanteziile zilnice ale unui trup perfect şi bine pus în evidenţă ca design şi styling. Principiul Vivify este unul al ideii de spiritual, designerul oferind posibilitatea clientului de a alege un accesoriu unic, transcendat din personalitatea proprie reprezentat de crearea designului de tatuaj dorit de client. Vivify reprezintă spirit, atitudine, calitate şi tenacitate în inovaţia designului.