Ma01192021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Infractional Răspunsul lui Ponta la întrebarea "Îl veţi graţia pe Becali dacă ajungeţi preşedinte?"

Răspunsul lui Ponta la întrebarea "Îl veţi graţia pe Becali dacă ajungeţi preşedinte?"

ponta-gratierea-lui-becali-ar-ajuta-mai-mult-societatea-decat-sa-platim-sa-l-tinem-acoloLa câteva ore după ce George Becali a anunţat că Victor Ponta îl va graţia dacă ajunge preşedinte, premierul a declarat că graţierea este în acest moment un drept al preşedintelui Traian Băsescu, dar că ministrul Justiţiei va da aviz favorabil unei eventuale graţieri.

Despre graţierea lui George Becali, premierul a aruncat responsabilitatea la preşedintele Băsescu, afirmând doar că ministrul Justiţiei va da aviz pozitiv în acest caz.

„Graţierea este un drept al preşedintelui Băsescu”, a spus Ponta, care a adăugat că dacă se pune această problemă ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, va da aviz pozitiv. Preşedintele Băsescu a arătat că ministerul Justiţiei, condus de pesedistul Cazanciuc, a dat un aviz negativ graţierii lui George Becali.

Fostul parlamentar USL, George Becali, a declarat astăzi că Ponta l-ar elibera după trei zile dacă pesedistul ar ajunge preşedinte ţării.

„Mă bucur că domnul Becali este şi pentru o zi alături de familie”, a ţinut să precizeze premierul Ponta.

Pe de altă parte, premierul Ponta a ironizat-o pe Elena Udrea despre care a spus că şi-ar pune şi barbă doar ca să fie dată la televizor şi că şi-ar dori ca aceasta să candideze la prezidenţiale.

„Mi-aş dori ca doamna Udrea să candideze la prezidenţiale”, a adăugat Ponta. sursa:gandul.info