Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv Sub lupa Ce oferă catalogul Food Mania, ediția a V-a. PROMOȚIE SPECIALĂ!

Ce oferă catalogul Food Mania, ediția a V-a. PROMOȚIE SPECIALĂ!

Fooa Mania facebook 11Catalogul se adresează gurmanzilor desăvârșiți, oamenilor de afaceri, ștudenților, persoanelor care nu au timp să gătească dar vor să se bucure de un prânz sau o cină delicioasă în oraș, într-un cadru special oferit de restaurantele din Cluj-Napoca.
Serviciile culinare sunt pe gustul tuturor, fie că doriți să savurați specialitătile bucătăriei tradiționale aredelenești sau bucătăriei italiene, franceze, chinezeşti, indiene, etc., fie că doriți să serviți masa de prânz sau cina, toate acestea de acum încolo vor fi mai accesibile prin FOOD MANIA ediţia a V-a.
Broșura Food-Mania cuprinde 25 restaurante din orașul Cluj-Napoca și vă ajută să econimisiți timp și bani atunci cand v-ați săturat să gătiti și doriti să luați masa în oraș. Cu Food Mania economisiți bani, fie că doriți să luați prânzul sau cina și indiferent de specificul de mâncare pe care doriți să-l savurați.

De ce ar trebui să cumpărați catalogul Food Mania?
1.    Este singura ofertă de acest gen din România
2.    Economisiți aproximativ 3000 RON
3.    Încercați localuri noi cu reducere de 50%
4.    Beneficiați de 84 de mese gratuite
5.    Beneficiați de această ofertă în 25 de restaurante din Cluj-Napoca
6.    Două persoane mănâncă, una singură plăteşte
7.    Prețul broșurii este de doar 50 de lei

Chiar dacă suntem în secolul vitezei şi timpul ne presează de cele mai multe ori, chiar dacă am putea fi tentați să ne hrănim în fugă, apelând la produse de tip fast-food, trebuie să ne gândim foarte serios la ceea ce mâncăm, iar această problemă o putem rezolva fără pierdere prea mare de timp, luând masa în ambianţe plăcute, urmându-ne preferinţele culinare şi mâncând sănătos.

Cum puteți intra în posesia unui catalog Food Mania?
Noi vă învăţăm să economisiți timp şi bani aşa că intrați pe www.food-mania.ro şi cumpărați broşura Food Mania cu doar 50 Ron, livrarea se face gratuit la domiciliu. Mai puteți achiziţiona broşura de la unul dintre restaurantele incluse în catalogul Food Mania, de la promoteriţele noastre sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0721 726 101.
Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.food-mania.ro

În perioada 18.06-30.06 2014 la achiziționarea unei brosuri FOOD MANIA veți beneficia de incă o brosură GRATUIT!