Mie01202021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Diverse De la o extremă la alta. După ploi vine canicula

De la o extremă la alta. După ploi vine canicula

canicula 1 01292100 72604100 72860400Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) estimează că nu va mai emite până la 5 august avertizări de precipitaţii importante, dar probabil că va emite atenţionări de căldură, pentru temperaturi de 35 de grade Celsius, a declarat, joi, directorul instituţiei, Ion Sandu.

Ion Sandu a precizat că în această noapte şi vineri dimineaţă vor înceta avertizările de cod portocaliu şi galben pentru pentru precipitaţii, iar ANM nu va mai emite avertizări de precipitaţii, ci doar pentru căldură, scrie Mediafax.ro."Până în data de 5 (august - n.r.), estimăm că ANM nu va mai emite avertizări pentru cantităţi atât de mari de preciptaţii.

În partea de sud, în partea de est, probabil vom emite atenţionări pentru căldură, temperaturi de 35 de grade", a declarat directorul ANM., la Guvern.Meteorologii au emis anterior o nouă avertizare cod portocaliu pentru judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj, valabilă de joi, ora 03.00, până vineri, la aceeaşi oră, alte cinci judeţe fiind atenţionate cu cod galben. sursa: realitatea.net