Ma07142020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Business Business News Companii Internship MCA 2014 - stagiu practic cu sanse de recrutare pentru studenti la cel mai mare producator national de usi de garaj

Internship MCA 2014 - stagiu practic cu sanse de recrutare pentru studenti la cel mai mare producator national de usi de garaj

Foto 2 Internship MCA 2014MCA Grup, cel mai mare producator local de usi de garaj sectionale, a organizat, in perioada 15 iunie - 15 septembrie, programul Internship MCA 2014. Sase studenti ai Universitatii Politehnice Bucuresti, precum si o studenta a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Universitatii Bucuresti, au beneficiat fiecare de un responsabil de stagiu dedicat din cadrul echipei MCA. Pentru tinerii cu rezultate deosebite, perioada de practica se prelungeste cu recrutarea in companie.

„In primul rand, mi-a placut echipa MCA deoarece m-am simtit integrat – este un mediu prietenos. Am comunicat cu toate departamentele, mi-au oferit  sfaturi si m-au coordonat in  realizarea proiectului meu de practica. De asemenea, am apreciat faptul ca am avut sansa sa fiu in mijlocul productiei, sa observ procesele de fabricatie si modul de organizare a fluxului de productie”, spune Adrian Enache, student la Inginerie Economica Industriala.

Munca depusa de tinerii interni a avut aplicabilitate practica suta la suta, intrucat toate proiecte lor sunt in curs de implementare in MCA.