Ma07142020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Business Business News IT & C Facebook schimbă ISTORIA. Ce vrea să le ofere site-ul de socializare tuturor oamenilor de pe Planetă

Facebook schimbă ISTORIA. Ce vrea să le ofere site-ul de socializare tuturor oamenilor de pe Planetă

fbul 7Facebook se pregateste sa treaca la fapte, in cadrul proiectului Internet.org, prin care vrea sa ofere conexiune la Internet tuturor locuitorilor planetei noastre. Compania a anuntat recent ca facut progrese in aceasta privinta si ca primele teste incep anul viitor.

Facebook vrea sa puna in practica aceasta idee pana in anul 2019, totul putand fi realizat cu ajutorul unor drone special concepute in acest scop, scrie Digital Trends.

Acestea ar urma sa ramana in zbor mai multe luni, fara a necesita aducerea la sol. In acest scop ar putea fi utilizati si satelitii de pe orbita Terrei.

Dronele vor fi alimentate cu energie solara si vor zbura la o altitudine diferita de cea a avioanelor si a echipamentelor folosite in domeniul meteorologiei. Ele vor fi operate de oameni, cei de la Facebook sperand sa poata face posibila manevrarea a 100 de drone de cate un operator. Sursa: realitatea.net.