Joi05282020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Sanatate A gasit solutia! Un barbat s-a vindecat de CANCER in stadiul 4, folosind un aliment extrem de popular!

A gasit solutia! Un barbat s-a vindecat de CANCER in stadiul 4, folosind un aliment extrem de popular!

solutie cancerUn barbat, Vernon Johnston, a folosit bicarbonatul de sodiu in combinatie cu melasa pentru a se recupera in urma unui cancer agresiv la prostata.

Dupa ce a fost diagnosticat, Vernom a decis sa nu urmeze procedurile obisnuite care au loc in astfel de cazuri. El a considerat ca terapia alternativa va da rezultate mai eficiente. Acesta a comandat clorura de cesiu, dar transportul s-a pierdut pe drum. Astfel, acesta a cautat intr-un mod frenetic o alta sursa de ridicare a ph-ului.

Acesta a fost momentul in care Vernom a descoperit bicarbonatul de sodiu si siropul de artar. Neavand sirop de artar in bucataria sa, acesta a decis sa utilizeze melasa, fiindu-i mai la indemana. Era nerabdator sa omoare cancerul inainte ca acesta sa-l omoare pe el. Vernon si-a inregistrat tratamentul zilnic intr-un jurnal.

Tratamentul administrat a fost ultima faza a ceea ce el a numit “dansand cu cancerul”. Protocolul sau a inclus un regim alimentar sanatos alcatuit din fructe si legume alcaline, alaturi de suplimente de minerale si vitamine si foarte mult soare.De asemenea, Vernon a practicat zilnic exercitii de respiratie pentru a asista oxigenarea crescuta initiata de cresterea brusca a ph-ului in urma consumului de bicarbonat de sodiu.

sursa: cancan.ro