Ma08042020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Evenimente Conferința Michael Thompson în Cluj-Napoca -21 Martie 2015, Grand Hotel Italia

Conferința Michael Thompson în Cluj-Napoca -21 Martie 2015, Grand Hotel Italia

Michael Thompson BioPeste 350 de participanți s-au bucurat în septembrie 2013 la București de căldura și candoarea cu care Michael Thompson, specialist în psihologia copiilor și dezvoltarea emoțională a băieților, a răspuns întrebărilor și îngrijorărilor părinților din public.  

 “Baietii mei se hârjonesc constant, sunt disperată, nu știu cum să-i fac să aleagă altfel de jocuri!” a mărturisit o mămica. Dr. Thompson i-a răspuns cu blândețe: “S-au rănit, a ajuns vreunul dintre ei la urgență? Nu. Atunci lasă-i să se joace, este modul băieților de a se conecta.” Astfel de sfaturi transmise cu convingere și competență le-au dat tuturor celor din sală încredere că pot crește copii fericiți, că-i pot ajută pe cei mici să aleagă calea cea mai bună spre un viitor de succes.

 În urmă participării la conferința de la București, unde Michael Thompson a venit la invitația specialistului “Hand-în-Hand Parenting” Otilia Mantelers, la rândul ei mamă a trei copii, mai mulți profesori și membri ai staff-ului Transylvania College și-au propus să-l invite pe Michael Thompson la Cluj-Napoca. Ȋn felul acesta și cei care nu au putut să călătorească pentru a-l cunoaște vor avea ocazia să-l întâlnească și să învețe din experiență lui de zeci de ani în domeniu.   

Autor al mai multor cărți de specialitate, printre care și cartea dedicată educației băieților “Crescându-l pe Cain”, Dr. Thompson își bazează afirmațiile pe experiența de peste 35 de ani în domeniul psihologiei copiilor și pe rezultatele studiilor de specialitate în domeniu. Este considerat cel mai important specialist în ceea ce privește dezvoltarea emoțională a băieților, fiind invitat să vorbească despre acest subiect în numeroase emisiuni televizate din Statele Unite.  

Fie că aveți fetițe sau băieți, va pregătiți să fiți părinți, sau sunteți deja bunici, veți avea multe de învățat și veți fi cu siguranță cuceriți de căldură acestui om minunat, la rândul său tata și bunic.

Veți avea ocazia să-l întâlniți pe Michael Thompson cu ocazia unei conferințe de o zi care va avea loc la Grand Hotel Italia în 21 martie, prima conferința internațională de parenting organizată în orașul nostru.  

 “Chiar, o zi întreagă? Nu e prea mult?” a întrebat una dintre mămicile interesate să participe la conferință. Va întrebăm și noi: “Oare copiii noștri nu merită să dedicam câteva ore pentru a învața să fim părinții de care ei au nevoie pentru a fi fericiți și pentru a reuși în viață?”  

 Mai multe detalii despre Conferința Michael Thompson la Cluj-Napoca aflați aici:
http://parenting.transylvania-college.ro/