Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Luxury Top - Cele mai bine platite cupluri din muzica

Top - Cele mai bine platite cupluri din muzica

beyoinceBeyonce si Jay Z au pierdut titlul de cel mai bine platit cuplu din muzica. Cei de la Forbes au facut un top si sotii Carter au fost detronati de o pereche tanara si foarte pe val la momentul actual.

Anul trecut, Queen Beyonce si Jay Z au strans impreuna 110.5 milioane de dolari, insa s-au clasat pe locul 2, dupa ce in 2014 au fost primii in topul celor mai bogati. Cei doi si-au strans banutii din turneul On The Run, pe locul 4 in topul celor mai mari incasari din concerte pe 2014, in ciuda faptului ca au avut doar 22 de concerte. Jay Z face bani din Roc Nation, din sampania Armand Brignac si conianl D'Ussé. Bey face bani din parfumul care ii poarta numele, liniile vestimentare si contractele de imagine cu Pepsi si H&M.

1. Taylor Swift & Calvin Harris - 146 de milioane de dolari
2. Beyonce & JAy Z - 110.5 de milioane de dolari
3. Miranda Lambert & Blake Sheldon - 57  de milioane de dolari


Pe primul loc se afla un cuplu format recent, dar care a reusit sa atraga rapid atentia si sa ajunga si pe aceasta pozitie. E vorba de Taylor Swift si Calvin Harris, care pana nu demult nici macar nu confirmasera ca sunt imreuna. Cei doi tineri nu fac bani doar din muzica, ci si din contracte de sponsorizare: Taylor Swift alaturi de Diet Coke, Keds si Sony, in timp de Calvin Harris e imaginea Giorgio Armani si reprezinta castile Sol Republic. Amandoi sunt intr-o continua ascensiunea si daca vor ramane in top, nu vor fi doar printre cei mai influenti artisti tineri, ci vor sta in continuare pe prma pozitie.

Cuplul de pe locul al treilea vine din alta arie muzicala, insa asta nu inseamna ca e mai putin lucrativa. Blake Sheldon si Miranda Lambert au strans impreuna aproape 60 de milioane de dolari. Blake Sheldon a sustinut peste 40 de concerte si a avut timp sa si fie jurat in cadrul concursului The Voice. Miranda Lambert, in schimb, a primit o multime de premii din partea Academiei de Muzica Country si a stras bani si din sposorizarile Dixie Darling, Red55 Wine si Pink Pistol.

Cine credeti ca mai e inclus in clasamentul Forbes?

sursa:urban.ro