Dum04112021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Infractional ULTIMA ORA! Criminalul jurnalistilor din SUA a murit in dimineata aceasta!

ULTIMA ORA! Criminalul jurnalistilor din SUA a murit in dimineata aceasta!

criminalulScene incredibile in Statele Unite, unde doi jurnalisti au fost impuscati in direct. Toata tragedia a fost inregistrata chiar de atacator.

Asasinul celor doi, identificat drept Vester Flanagan, in varsta de 41 de ani, a murit la spital, dupa ce s-a impuscat in cap, anunta autoritatile americane, citate de CNN.

 Alison avea doar 24 de ani si era in ultima ei zi de munca. Urma sa intre in concediu si avea planuri de maritis cu un coleg de munca, prezentator al statiei. "Tocmai ne mutasem impreuna si voiam sa ne casatorim", a scris amorezul pe o retea de socializare. De asemenea si operatorul ucis, Adam, urma sa isi puna pirostriile. Iubita lui lucra in acelasi domeniu si era producatoarea jurnalului de stiri.

Cei doi au fost ucisi cu un pistol in timp ce transmiteau in direct, pentru jurnalul de stiri. In urma cercetarilor, oamenii legii au descoperit ca barbatul care s-a gandit sa comita o astfel de tragedie are 41 de ani si este cunoscut sub numele de Bryce Williams. Dupa cele intamplate, atacatorul a vrut sa isi puna capat zilelor. Acesta nu a decedat, el a fost transportat in stare grava la spital. vezi mai multe...

sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: