Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Business Business News Imobiliare Toamna chiriilor: Ce oferte sunt în marile centre universitare

Toamna chiriilor: Ce oferte sunt în marile centre universitare

toamna chiriilorMii de studenţi din toată ţara vor lua cu asalt clasele de cursuri din această toamnă. Cei care nu au prins un loc în cămin se vor orienta spre garsoniere şi apartamente. ECONOMICA.NET îţi spune care sunt chiriile şi ce fel de apartamente găseşti în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Iaşi.

Bucureşti

Oferta de apartamente cu două camere este generoasă, astfel că studenţii pot închiria locuinţe în Militari, Berceni, Titan, Pantelimon. Chiria medie este de 250 de euro/lună.

În Crângaşi, în apropiere de Poolitehnică, cea mai mică chirie este de 226 de euro, pentru o garsonieră. O altă garsonieră cu toate utilităţile se închiriează cu 230 de euro. Oferta de apartamente cu trei camere este săracă, iar locuinţele nu sunt mobilate şi utilate. De aceea şi o chirie mai mică: 300 de euro.

Cluj-Napoca

Chiriile la garsonierele din Cluj-Napoca sunt mai mari decât la cele din Bucureşti. Dacă în Capitală se mai găsesc chirii sub 200 de euro, în Cluj-Napoca ofertele sunt puţine. Chiriile pornesc de la 220 de euro şi ajung la 300 de euro.

Apartamentele de două camere se închiriază cu 300 de euro, iar anunţurile cu chirii sub această valoare pot fi numărate pe degetele de la o mână. Un apartament de două camere dintr-un bloc ridicat în 2004 se închiriază cu 300 de euro. vezi mai multe...

sursa: economica.net

Stiri mai vechi: