Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Diverse Prognoza meteo la munte în weekend: Temperaturi de primăvară la munte

Prognoza meteo la munte în weekend: Temperaturi de primăvară la munte

prognoza la munte 0La munte ploile pot să apară după-amiază, pe zone foarte mici în Carpații Orientali și în Meridionali, dar nu se vor înregistra cantități importante. Vântul va adia pe creste, iar temperaturile vor crește față de ziua precedentă.

Click! prezintă prognoza meteo în principalele stațiuni montane din România, vineri (6 noiembrie), sâmbătă (7 noiembrie) și duminică (8 noiembrie).
Prognoza meteo la munte în weekend: Azuga

    Vineri (6 noiembrie), cerul va fi senin pe tot parcursul zilei dar spre seară, se va înnora puțin. Temperaturile se vor situa între 0 și 14°C.
    Sâmbătă (7 noiembrie), cerul va fi tot senin. Temperaturile se vor situa între 2 și 12°C. Vântul va sufla moderat. Asta anunță prognoza meteo la munte în weekend.
    Duminică (8 noiembrie), în timpul zilei cerul va fi mai mult senin și spre seară se vor aduna câțiva nori, iar temperatura va fi cuprinsă între 2 și 11°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Brașov

    Vineri (6 noiembrie), prognoza meteo anunță că cerul va fi senin pe toată perioada zilei și nu va ploua. Temperaturile se vor încadra între 0 și 13°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
    Sâmbătă (7 noiembrie), cerul va fi la fel de degajat și nu se vor semnala precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 1 și 11°C. Vântul va adia ușor.
    Duminică (8 noiembrie), vremea se anunță un pic mai rece decât în ziua precedentă, iar cerul va fi acoperit și e posibil să cadă și ceva precipitații. Temperaturile vor ajunge la maxime de doar 11°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bușteni

    Vineri (6 noiembrie), cerul va fi senin pe toată perioade zilei, doar dimineața și seara se va semnala ceață. După cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend, temperaturile se vor situa între 0 și 14°C.
    Sâmbătă (7 noiembrie), prognoza meteo la munte în weekend arată cerul va fi senin, iar temperaturile maxime vor ajunge la 12°C. Noaptea, temperatura va scădea până la valoarea de 2°C.
    Duminică (8 noiembrie), va fi înnorat dar nu se vor semnala precipitații sau descărcări electrice. Temperatura aerului va avea valori cuprinse între 2 și 11°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bran-Moeciu

    Vineri (6 noiembrie), cerul se menține senin. Nu se întrevăd șanse de precipitații, iar vântul va adia ușor. Temperaturile se vor încadra între 0 și 13°C.
    Sâmbătă (7 noiembrie), prognoza meteo anunță vreme frumoasă, cu cer mai mult senin. Temperatura maximă va fi de 11°C iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
    Duminică (8 noiembrie), vremea va fi un pic mai închisă dar nu se vor semnala ploi sau descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 12°C și cea minimă de 2°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Predeal

    Vineri (6 noiembrie), cerul va fi degajat. Temperatura maxima va fi de doar 12°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
    Sâmbătă (7 noiembrie), cerul va fi senin pe toată perioada zilei și nu vor cădea precipitații. Doar spre seară se vor strânge câțiva nori. Valorile termice vor fi cuprinse între 1 și 10°C.
    Duminică (8 noiembrie), astăzi se anunță o zi un pic mai închisă decât precedenta. Temperaturile, în ușoară scădere, vor avea maxime de 9°C, iar minime de 1°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Râșnov

    Vineri (6 noiembrie), Astăzi se anunță o zi frumoasă din punct de vedere termic. Temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 13°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
    Sâmbătă (7 noiembrie), cerul va fi la fel de senin ca vineri. Valorile termice vor prezenta maxime de 11°C, și minime de 2°C.
    Duminică (8 noiembrie), cerul se va menține senin și nu sunt șanse de ploaie Doar spre seară e posibil să apară câțiva nori. Temperatura maximă va fi de 11°C, iar minima de 3°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Sinaia

    Vineri (6 noiembrie), pe cer vor apărea nori, dar numai spre seară. Temperaturile vor fi cuprinse între 1 și 14°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
    Sâmbătă (7 noiembrie), toată ziua de astăzi va fi frumoasă, iar soarele va sta pe cer toată ziua. Valorile termice vor prezenta maxime de 12°C și minime de 2°C.
    Duminică (8 noiembrie), cerul va fi un pic mai acoperit decât în ziua precedentă, dar nu se vor semnala precipitațiile. Temperatura maximă va fi de 12°C, iar minima de 2°C.
vezi mai multe...

sursa: click.ro