Joi08132020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Diverse La 17 ani, lucrează pentru NASA! Un tânăr din California are realizări excepționale

La 17 ani, lucrează pentru NASA! Un tânăr din California are realizări excepționale

geniuMoshe Kai Cavalin, un tânăr din California, a uimit întreaga lume cu inteligenţa lui. La doar 17 ani, a reuşit să facă mai multe lucruri decât un om care abia le face într-o viaţă întreagă. Lucrează pentru NASA, e expert în arte marţiale, pilotează avioane, a absolvit două facultăţi şi este autorul unei cărţi bestseller.

Moshe e considerat un adevărat geniu, pilotează deja avione, deşi e mult prea tânăr ca să conducă singur o maşină. A terminat două facultăţi, chiar dacă nu are încă dreptul să voteze. El s-a înscris la colegiul universitar East Los Angeles când avea doar 8 ani, devenind cel mai tânăr student din SUA, pe care l-a absolvit la vârsta de 11 ani, iar la doar 9 ani a devenit şi autorul unei autobiografii bestselling. Însă se pare că băiatul nu s-a mulţumit doar cu o diplomă de absolvire.

Astfel, la 15 ani şi-a luat şi diploma de licenţă în matematică la Universitatea din California. În prezent, urmează un master de securitate cibernetică, şi-a publicat deja a doua carte şi lucrează pentru NASA. El ajută angajaţii agenţiei spaţiale să dezvolte o tehnologie de supraveghere pentru drone şi avioane.
A rostit primul cuvânt la patru luni

Mama acestuia e taiwaneză, tatăl - brazilian şi, potrivit părinţilor săi, Kai a început să vorbească de la vârsta de patru luni, iar primul cuvânt pe care l-a rostit a fost “avion”, în limba chineză. Cu toate acestea, el susţine că nu este un geniu, ci un om normal şi a ajuns să aibă atâtea realizări la vârsta de 17 ani datorită combinaţiei de părinţi dedicaţi, motivaţiei şi inspiraţiei.vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro