Lun10192020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Diverse Gigi Becali, insensibil la drama verilor lui! Declaraţii uluitoare despre problemele lui Giovani şi Victor Becali

Gigi Becali, insensibil la drama verilor lui! Declaraţii uluitoare despre problemele lui Giovani şi Victor Becali

insensibilGigi Becali a preferat în ultimul timp să stea cât mai departe de ochii curioşi ai presei, evitând chiar şi discuţiile despre echipa lui de suflet, Steaua. Cu toate acestea, latifundiarul nu s-a putut abţine din a spune câte ceva despre drama prin care trec verii lui.

Giovani şi Victor Becali au fost denunţaţi că au dat mită pentru a scăpa de condamnare, iar Gigi se pare că s-a destăinuit apropiaţilor, faţă de care ar fi reacţionat incredibil în legătură cu această situaţie.

Giovani şi Victor Becali au recunoscut că au dat mită pentru a scăpa de condamnarea din "Dosarul transferurilor"


Mulţi s-ar fi aşteptat ca Gigi Becali să reacţioneze într-un mod vulcanic, aşa cum ne-a obişnuit, după ce, verii lui, Giovani şi Victor Becali au recunoscut că au dat mită pentru a scăpa de condamnarea din „Dosarul Transferurilor”.
Potrivit unor surse Spynews.ro, reacţia latifundiarului, faţă de această situaţie, exprimată la o discuţie cu câţiva amici din cartier ar fi fost cu totul şi cu totul neaşteptată. „În astfel de momente fiecare trebuie să-şi ducă crucea lui. Şi eu am avut crucea mea pe care mi-am dus-o când mi-a fost greu. Probabil că Giovani va lua un spor de pedeapsă de 6-7 luni. Mai greu va fi de Victor, care ar putea primi încă un an”, ar fi spus Gigi Becali, care, a lăsat să se înţeleagă, că nu-şi va lăsa verii de izbelişte.
Fraţii Becali au fost condamnaţi anul trecut în „Dosarul Transferurilor”, alături de alte şapte nume mari ale fotbalului românesc: Mihai Stoica, George Copos, Gheorghe Popescu, Cristian Borcea, Jean Pădureanu şi Gheorghe Nețoiu. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro