Mie11252020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Social Povestea uluitoare a fetei care trăieşte fără corp: cazul său e unic în lume!

Povestea uluitoare a fetei care trăieşte fără corp: cazul său e unic în lume!

corpCând fata a venit pe lume, medicii locali nu i-au dat nici o şansă că va trăi, fiindcă s-a “născut sub un blestem”, scrie ziarul “El Mundo”. Totuşi, Rahama Haruna a rezistat miraculos. Nu are decât capul şi braţul drept dezvoltate normal. Încă este îmbrăcată în scutece şi trăieşte într-o găleată verde de plastic. Fratele ei de 14 ani o cară zilnic 25 km, din satul lor, Makole, până în oraşul Kano, unde Rahama cere de pomană trecătorilor.

Toată lumea este şocată când o vede trăind în asemenea condiţii. Fata a explicat că viaţa ei nu a fost uşoară, că nu poate face multe lucruri singură, dar e fericită că trăieşte. A acceptat situaţia în care se află. “Am învăţat să cresc fără prieteni. Membrii familiei sunt singurii mei apropiaţi”, a povestit Rahama.

Fata, care are o voce stinsă, surâde fericită că încă este în viaţă şi îşi mişcă încet singura ei mână. “Medicii ne-au spus că suferă de o boală care nu se poate vindeca”, a mărturist fratele ei, Fahad. Doctorii care au consultat-o nu au ştiut să explice din ce cauză corpul său nu s-a dezvoltat. Fata ar mai fi avut şi un frate care suferea de aceeaşi boală şi a murit. Recent, omul de afaceri Alhaji Ibrahim M. Jirgi a fost foarte impresionat de povestea ei şi i-a donat un scaun cu rotile. vezi mai multe...
sursa:realitatea.net.