Sam08152020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Social Casa Regală nu recunoaște presupusul copil al principelui Nicolae și strănepot al Regelui Mihai

Casa Regală nu recunoaște presupusul copil al principelui Nicolae și strănepot al Regelui Mihai

regalaNicoleta Cîrjan, iubita fostului principe Nicolae a României a născut prematur, săptămâna trecută, o fetiță pe care a botezat-o Iris Anne, așa cum a postat aceasta pe blogul personal. Copilul este strănepotul Regelui Mihai.

Deși copilul ar fi al lui Nicolae, fapt care nu a fost niciodată negat, Familia Regală nu a dat nici măcar un telefon să se intereseze de soarta fetiței care ar putea ajunge printre moștenitorii tronului ocupat acum de Regele Mihai. Acest lucru ne-a fost transmis de apropiați ai fundației din care face parte atât Nicolae, cât și Nicoleta. De altfel, fostul principe a fost “exmatriculat” din rândul membrilor Casei Regale, ca potențial urmaș la scaunul de monarh, tocmai pentru povestea sa de iubire cu Nicoleta Cîrjan.

Reprezentanții Familiei Regale, contactați de Libertatea, ne-au transmis că nu fac comentarii. “Nu, nu putem comenta nimic. Nu știm de nicio naștere și nici nu știm nicio Nicoleta Cîrjan. Cine este?“, ni s-a răspuns de la Secretariatul Casei Regale.

Iris Anne este strănepoata lui Mihai, chiar dacă Nicolae nu mai face parte oficial din Familia Regală. Nicolae este fiul Principesei Elena, a doua fiică a Regelui Mihai I de România.

A născut prematur

În ciuda faptului că Familia Regală nu s-a purtat foarte politicos cu ea, proaspăta mămică a refuzat elegant să vorbească despre faptul că familia Regelui Mihai i-a ignorant nașterea și a declarant că nu dorește să discute acest subiect în public. “Singurele precizări despre viața mea personală le fac pe blogul propriu”, ne-a mai transmis aceasta.

Iris Anne nu a venit pe lume prematur, Nicoleta Cîrjan a născut copilul după 38 de săptămâni față de cele 40 estimate de medici. Nașterea avut loc luni dimineața, pe 8 februarie, după aproape o noapte de travaliu. A fost nevoie de o operație prin cezariană pentru a salva viața pruncului și a mămicii.

Nicoleta și-a rezumat noaptea nașterii astfel:

“La 04.30 a venit iar moașa, mi-a făcut un control intern, concluzia: dilatație maxim 2, nu are sens să o trezesc pe doctorița de gardă, pe a ta de acasă nici atât, nu putem face nici epidurala că altfel nu mai naști natural. Mai stăm până la 6, sperăm să te dilați, dacă nu, facem epidurală și, asta este, cezariană, mult succes! E clar că durerea îmi luase mințile căci eu am fost de acord cu ea. Nu am cerut atunci epidurala și cezariana. Mă gândeam: ai zis că naști natural, moașa zice că durerile mele sunt normale, acum asta este voi suporta chiar dacă e mult mai intens decât mi-am imaginat”.

Obsedată de ideea de a naște natural, Nicoleta a fost salvată de un medic.

“Până la 6:00 când a venit doctorița de gardă am crezut că o să mor, dar nu m-am lăsat. Deja contracțiile erau de o intensitate neconcepută, la maxim un minut distanță, în care efectiv adormeam de epuizare. Când a ajuns doctorița și a văzut în ce hal sunt a decis să mă ducă în salon de naștere să mă pună la oxigen. Tot îmi zicea că nu respir corect și că atâta lucru am și eu de făcut ca să nu sufere copilul. Dilatația mea rămăsese la 2, dar au chemat anestezista să-mi facă epidurală, iar când au văzut rezultatul TNS-ului (măsoară ritmul cardiac al copilul și intensitatea contracțillor) au chemat de urgență medicul meu și pe mama. M-au anunțat că cel mai probabil trebuie să facem cezariană. Eu eram deja încleștată, pierdusem calciu și tremuram incontrolabil din cauza frisoanelor. Abia am reușit să țin pixul în mână să semnez formularele că sunt de accord”, recunoaște Nicoleta Cârjan.

Însoțitorul misterios

În postarea de pe blogul său, Nicoleta Cîrjan scrie că la maternitate a fost acompaniantă de un misterios însoțitor și de mama acestuia. Presupusa iubită a fostului principe Nicolae nu a dorit să precizeze cine au fost aceste personaje. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro.

Stiri mai vechi: