Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv CA-N CA-N presa Elodia nu e moartă! Unde a apărut, ieri, cea mai căutată dispărută din ultimii ani!

Elodia nu e moartă! Unde a apărut, ieri, cea mai căutată dispărută din ultimii ani!

eloAvocatul Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în urmă cu nouă ani dând naştere celui mai mediatizat caz din istoria presei româneşti. Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea ei, chiar dacă trupul avocatei nu a fost găsit niciodată.

Deşi pare greu de crezut, la doi ani de la condamnarea lui Cristian Cioacă, Elodia a reuşit să capteze din nou atenţia. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, contul de email al Elodiei - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. (aşa cum apare el în documentele de la dosar) - pare a fi accesat în mod constant. Dovadă imaginile alăturate, capturi ale unui site care detectează utilizatorii de Yahoo Messenger care au statusul "invisible".

Contul Elodiei a fost accesat ieri, la 12:47. Utilizatorul era "invisible".
Trei minute mai târziu, "Elodia" a ieşit. Utilizatorul apărea ca fiind "offline".

Evident, dacă excludem varianta unei erori a sistemului, numai autorităţile pot stabili cine şi în ce scop accesează contul Elodiei, sau dacă avocaţii lui Cristian Cioacă aveau dreptate atunci când spuneau sus şi tare: "Elodia este în viaţă!". vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: