Mie03032021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Social Sinucidere, asasinat, accident și ”dispariție”. Patru teorii EXPLOZIVE despre MOARTEA lui Dan Condrea

Sinucidere, asasinat, accident și ”dispariție”. Patru teorii EXPLOZIVE despre MOARTEA lui Dan Condrea

patruPatru teorii au fost prezentate în cazul morții lui Dan Condrea, marți, la emisiuneaSinteza zilei, de la Antena 3 - sinucidere, asasinat, accident și dispariție pentru protecția adevăraților patroni ai mafiei.

Varianta sinuciderii în cazul lui Dan Condrea. Ce părere are campionul Titi Aur

Titi Aur, pilot de raliuri și multiplu campion, susține varianta sinuciderii în cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Pilotul a spus că el cunoaște foarte bine locul accidentului, pentru că locuiește în zonă, în Corbeanca și, ”strict tehnic, (...) nu a scăpat mașina de sb control, cred că a fost intenție (de a se sinucide - n.r.). A ales o mașină mai fragilă, care pentru el însemna că va muri. Avea și o simbolistică, era mașina tatălui său decedat, cred că a plecat decis să se sinucidă”, a spus Titi Aur, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Estimând viteza, Titi Aur consideră că mergea repede, astfel că ar fi avut 170-180 km/h.

”Cred că a ochit acel loc și a spus că acolo trebuie să intre, ca să-și ducă la îndeplinere intenția”, a comentat Titi Aur.

”Nu a scăpat mașina de sub control, cred că a fost intenție”, este de părere multiplul campion Titi Aur.

Varianta asasinatului în cazul lui Dan Condrea. Cum interpretează Emilia Iucinu

Emilia Iucinu, mama lui Andrei Tinu, crede în varianta unui asasinat în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Totodată, Emilia Iucinu a comparat acest caz cu cel al lui Dumitru Tinu, mort și el într-un accident rutier asemănător.

”Cred în teoria aceasta, că trebuia adus la tăcere (Dan Condrea - n.r.). Cred că trebuia să moară, pentru a nu spune ce știa. După părerea mea, el era un paravan”, a comentat Emilia Iucinu, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Varianta accidentului în cazul lui Dan Condrea. Ce spune Lucian Diniță, fost comisar al Poliției Rutiere

Chestorul Lucian Diniță, fost comisar al Poliției Rutiere, care a văzut mii de accidente în activitatea sa profesională, crede în varianta unui accident rutier în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

”Acum vorbim de accident rutier. Nu avem elemente care să confirme sinuciderea. Se discută de accident”, a spus chestorul Lucian Diniță, marți, într-o intervenție telefonică la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Varianta dispariției pentru protecția adevăraților patroni ai mafiei. Cum comentează Radu Soviani

Jurnalistul Radu Soviani merge pe ideea disparției lui Dan Condrea pentru protecția adevăraților patroni ai mafiei.

Soviani spune că firma Hexi ajunsese să aibă contracte în peste 300 de spitale din România, iar despre licitații spune că erau ”trucate, pentru că vindeau altceva decât ce e pe rețetă”.

”Compania avea licitații cu atribuire directă, iar profitul se ducea în Cipru, la compania lui Condrea”, a explicat Radu Soviani, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Jurnalistul este convins că SRI a fost sesizat în privința afacerilor patronului Hexi.

”Am certitudinea că SRI a fost sesizat, din ce a scris Tolo.ro. Și dacă a fost sesizat, cum se explică apoi creșterea mai departe a companiei Hexi Pharma? (...) A trecut de filtrele DNA și DIICOT”, a comentat Soviani.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, vorbește de ipoteza substituirii cadavrului

La rândul său, Tudorel Butoi, psiholog criminalist, ia în calcul toate variantele, inclusiv că în mașina găsită la locul accidentului nu era Dan Condrea.

Deși nu exclude nici varianta accidentului, specialistul Butoi ia în calcul și ipoteza crimei, dar chiar și pe a substituirii cadavrului. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro