Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv CA-N CA-N presa Valentina Pelinel, «abandonată» de Cristi Borcea la naștere

Valentina Pelinel, «abandonată» de Cristi Borcea la naștere

abd deAgitaţie mare în viaţa Valentinei Pelinel în aceste zile. Fostul manechin urmează să nască, dar starea de bine i-a fost zdruncinată serios. Ea a fost anunţată de bărbatul care a lăsat-o însărcinată, Cristi Borcea, că va fi singură la naştere. Închis la Penitenciarul Jilava, omul de afaceri a cerut o permisie de câteva zile, dar i-a fost refuzată.

De la extaz la agonie. Aşa a trăit în ultimele zile Valentina Pelinel. Femeia în vârstă de 35 de ani este cu bagajele făcute, gata - gata să nască, dar euforia şi fericirea acestui moment i-au fost spulberate cu un singur telefon. Cristi Borcea, bărbatul însurat căruia îi va face un băiat, nu va fi lângă ea în aceste zile. Fostul acţionar de la Dinamo, închis la Penitenciarul Jilava, spera să poată beneficia de o permisie de două zile, timp pe care ar fi vrut să-l petreacă alături de Valentina şi de fiul lor, pe care-l vor boteza Cristian Milan. Din păcate pentru ei, lui Borcea i s-a refuzat cererea de permisie, astfel încât va sta departe de amantă atunci când aceasta va naşte.

Surse de la Jilava ne-au povestit că Borcea n-a primit deloc bine vestea, cu atât mai mult cu cât îşi făcuse planuri mari pentru momentul venirii pe lume al noului său copil. ”I-a telefonat imediat Valentinei şi i-a spus că nu are voie să plece. Vă daţi seama că nici ei nu i-a picat deloc bine, spera să-l aibă lângă ea. Cristi a fost însă foarte, foarte supărat după această decizie”, ne-au spus oamenii de la penitenciar.
Borcea nu se bucură acum de beneficiile unui deţinut obişnuit, tocmai pentru că de numele lui s-au legat multe probleme în închisoare. Ultima permisie pe care a primit-o a fost în toamna anului 2015, atunci când a stat acasă cinci zile. Trei le-a petrecut cu soţia, Alina, când au şi făcut botezul micuţei Gloria – fiica lor cea mică, iar două zile a stat cu amanta Valentina Pelinel. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: