Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden E prima iubită pe care o ţine de mână după divorţ! Cu ea a înlocuit-o oficial milionarul pe OANA CUZINO!

E prima iubită pe care o ţine de mână după divorţ! Cu ea a înlocuit-o oficial milionarul pe OANA CUZINO!

Deşi a mai fost cuplat cu două femei după divorţ, Cătălina Popescu şi Claudia Gaspar, acum este pentru prima dată când îşi ţine o iubită de mână, în public.Deşi nimeni nu aştepta la separarea lor, Oana Cuzino şi milionarul Yoav Stern s-au despărţit în mare secret, apoi au început să-şi împartă averea impresionantă, dar şi custodia unicului copil al cuplului, Naomi. Însă, deşi au devenit oficial liberi să îşi reface vieţile amoroase alături de alţi parteneri, atât Oana, cât şi Yoav au rămas la fel de discreţi.

 Dacă prezentatoarea TV a ales să nu se afişeze cu nici un alt bărbat, preferând să se concentreze pe proiectele profesionale, Yoav s-a ocupat întâi de aspectul său fizic, slăbind un număr impresionant de kilograme, pentru ca apoi să încerce de două ori să-şi refacă viaţa alături de o altă femeie, însă nu a reuşit. Totuşi, dacă observăm gesturile romantic din imaginile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, făcute pentru prima dată în public, după divorţ, succesul în amor nu mai pare atât de departe!

Yoav Stern a fost însoţit la concertul faimoasei Sia de Ioana Petrea, iar milionarul s-a comportat ca un adolescent îndrăgostit, ignorând mulţimea de ochi curioşi care i-ar fi putut observa, ţinându-şi iubita de mână, gest de care celelalte două iubite nu au beneficiat.

 Oana Cuzino şi Yoav Stern – divorţ neaşteptat după 12 ani de căsnicie!

Consideraţi un cuplu model, Oana Cuzino şi israelianul Yoav Stern, au depus actele de divorţ în vara anului 2014. Totul s-a petrecut în mare secret, atât prezentatoarea, cât şi soţul ei fiind recunoscuţi pentru discreţia de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Cea care a intentat acţiunea de divorţ a fost prezentatoarea TV. La câteva săptâmâni după asta, soţul ei a depus o cerere pentru partaj. Cei doi au de împărţit bunuri ce constau în imobile şi maşini de lux.

Oana şi Yoav au fost căsătoriţi 12 ani şi au împreună o fetiţă, pe Naomi, în vârstă de 13 ani. La începutul lunii iulie, judecătorii Tribunalului Ilfov au admis cererea medicului israelian, în care acesta solicită ca minora să locuiască, în timpul anului şcolar, jumătate din timp, cu tatăl său. Vedeta TV trebuie să o împartă pe Naomi cu israelianul, astfel că fata trebuie să stea o săptămână cu mama şi una cu tatăl, conform deciziei magistraţilor. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: