Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Antonia s-a speriat de verdictul ginecologului. Intră prematur în concediu prenatal!

Antonia s-a speriat de verdictul ginecologului. Intră prematur în concediu prenatal!

ANTONIA1Antonia va naște, potrivit ultimei ecografii, la jumătatea lui decembrie, doar că artista a decis să renunțe la scenă cu mai bine de două luni înainte.

Antonia și-a luat toate măsurile de precauție după ce a fost avertizată de medici că există riscul să i se deschidă operația, dat fiind faptul că nu s-a refăcut complet după ce a născut prin cezariană. După ce la începutul sarcinii a avut ceva probleme de sănătate, iubita lui Alex Velea va intra în concediu prenatal un pic mai devreme decât era preconizat.

Mai precis, Antonia a decis să mai cânte doar până la sfârșitul lui septembrie, în ciuda faptului că va naște undeva la jumătatea lui decembrie. Ea se va menaja însă și până atunci, renunțând deja la mișcările ce i-ar putea dăuna sarcinii.
Antonia cântă de pe scaun

Antonia a susținut de altfel ultimele sale concerte stând pe un scaun, așa cum le-a solicitat organizatorilor. După ce va intra în concediu, artista va urma un program de odihnă. Pe toată perioada sarcinii, Antonia a fost monitorizată de același medic cu care l-a născut și pe Dominic, care i-a recomandat să aibă grijă să nu se îngrașe prea mult și să-și ia toate vitaminele prescrise.
Sarcină cu probleme în primul semestru

Imediat după ce l-a adus pe lume pe Dominic, Antonia a fost sfătuită de medicul său, Gabriel Lemnete, să evite o eventuală sarcină în următoarea perioadă, dat fiind faptul că aceasta născuse prin cezariană. Artista l-a ascultat doar până la un punct. Pentru că atunci când e scris să se întâmple, se și întâmplă, iubita lui Alex Velea a rămas din nou gravidă la scurt timp după ce fiul său a împlinit un ani. ”Am avut o sarcină cu ceva probleme”, mărturisea chiar artista, și tot ea preciza că aceasta va fi ultima, dat fiind faptul că are deja două cezariene. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: