Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Ramona Gabor, relaxare totală! S-a dezbrăcat și, timp de câteva ore, și-a făcut de cap, ca-n copilărie!

Ramona Gabor, relaxare totală! S-a dezbrăcat și, timp de câteva ore, și-a făcut de cap, ca-n copilărie!

Ramona Gabor a renunțat, în weekend, pentru o zi, la terasele de fițe ale Capitalei și la meniurile pretenâioase ale restaurantelor de lux din Nordul Capitalei, preferând să se relaxeze puțin, la piscină. Loc în care, de altfel, după ce a renunțat la incomodele haine pe care le poartă prin oraș, umblând din petrecere-n petrecere, s-a distrat ca-n copilărie.

Îmbrăcat într-un costum de baie negru care i-a pus, din plin, în evidență rotunjimile cu ajutorul cărora a făcut furori prin Dubai, Miami sau Marbella, Ramona Gabor s-a distrat, o zi întreabă, într-unul dintre centrele Spa din Nordul Capitalei. Culmea, de data aceasta, pentru liniștea ei, a fost însoțită de sora ei mai mare, Alina, de fiul acesteia și de Irinuca, fiica Monicăi Gabor.
Evident, chgiar dacă se simțea privită și admirată de bărbați, ea mișcându-se pe plajă ca o felină, Ramona nu și-a ocupat timpul aruncând ocheade bărbaților din jurul ei, ci s-a distrat de minune de puștii care o tot chemau să se joace pe tobogane și în piscinele de acolo. Și, parcă mai naturală și mai relaxată ca niciodată, de dragul lor a renunțat la fițe și fără să se teamă că își va strica coafura sau machiajul, s-a jucat cu micuții până la epuizare.

Apoi, pentru câteva momente, a ieșit la plajă și s-a aruncat într-unul dintre hamacele de acolo, relaxându-se și încălzindu-se câteva minute. Iar apoi, pentru că micuților de lângă ea li se deschissese apetitul, cei trei au mers la unul dintre restaurantele de acolo și, fără nazuri, a mâncat de acolo. Dar nu înainte de a refuza o porție de coaste la grătar care îi făceau cu ochiul...
Apoi, satisfăcută și nu prea în plan culniar, dar bucuroasă că a avut puterea să refuze tentația coastelor prăjite, Ramona Gabor a mai defilat prin preajma piscinelor, supraveghiindu-i pe cei mici, ieșind apoiu, din nou, la soare și ignorându-i pe bărbații care salivau după formele bine evidențiate în costumul minuscul de pe ea.

Ramona Gabor s-a distrat toată vara
Vara aceasta, Ramona Gabor s-a distrat de mama focului peste hotare. Diva a vizitat mai multe destinații de vis. După ce a bifat Florida, Marea Britanie sau Grecia, sora Monicăi Gabor a petrecut câteva zile în orașul Marbella, situat în sudul Spaniei. Într-o formă de zile mari și extrem de fericită, Ramona le-a trimis tuturor prietenilor, pe contul ei de socializare, un sărut.
Ramona Gabor locuieşte peste hotare, la Dubai, acolo unde lucrează ca model. Sora ei, Monica Gabor, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste în America, cu un milionar celebru poreclit Mr. Pink.
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: