Dum11292020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Politica Klaus Iohannis, în DOLIU! "Este un moment dureros pentru familia preşedintelui"

Klaus Iohannis, în DOLIU! "Este un moment dureros pentru familia preşedintelui"

Klaus Iohannis, în DOLIU! "Este un moment dureros pentru familia preşedintelui"Soacra preşedintelui Klaus Iohannis, mama lui Carmen Iohannis, a decedat duminică, au declarat corespondentului AGERPRES apropiaţi ai familiei.

Administraţia Prezidenţială, prin purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, a confirmat decesul soacrei şi a transmis că "acesta este un moment dureros pentru familia preşedintelui".

De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt, preşedintele Iohannis şi-a exprimat dorinţa ca acest eveniment să rămână în zona privată.

Totodată, Mădălina Dobrovolschi a menţionat că programul de marţi al preşedintelui Klaus Iohannis se va anula, el având anunţate pe agendă participarea la un forum economic România-Slovacia, în Capitală, alături de preşedintele Slovaciei, Andrej Kiska, precum şi o vizită la comunitatea slovacă din Nădlac, în judeţul Arad. Vizita preşedintelui Slovaciei în România va avea însă loc conform programului anunţat, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Mama lui Carmen Iohannis domicilia în Sibiu, fiind de aşteptat să fie înmormântată în cimitirul din oraş. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro