Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Am aflat secretul unei relații reușite! Cum își cucerește soțul, zi de zi, Alina Sorescu

Am aflat secretul unei relații reușite! Cum își cucerește soțul, zi de zi, Alina Sorescu

Relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este, cu siguranță, una care este invidiată, mai ales în lumea showbiz-ului românesc, cei doi părând să se înțeleagă perfect, nefiind implicați în vreun scandal, certuri conjugale sau alte asemenea lucruri.

Iar secretul lor, pare-se, a fost descoperit. Mai exact, Alina Sorescu a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce avea grijă să își răsfețe familia. Astfel, aflată la cumpărături într-unul dintrre mall-urile Capitalei, cântăreața s-a gândit că soțului ei i-ar plăcea o mică surpriză... dulce. Așa că, fără să stea pe gânduri, a scos banii din portofel și a mers la unul dintre magazinele care vând prăjituri de lux de acolo și le-a uimit și pe vânzătoare cu comanda ei.

Pentru că, la pachet, artistei i-au fost puse nu mai puțin de patru cutii cu dulciuri, semn că designerul este un mare amator de prăjituri. Și că, probabil, era una dintre zilele în care și copii lor urmau să se înfrupte din dulciurile pe care Alina Sorescu le-a luat.
Apoi, după ce a luat plăsuțele cu dulciuri, artista cumpărând câteva eclere, dar și alte prăjituri pentru care a plătit mai bine de 100 de lei, zâmbind gândindu-se probabil la surpriza pe care le-o va face celor de acasă, Alina Sorescu s-a grăbit la mașină, decisă să ajungă acasă și să pregătească o cină pe cinste, încununată cu un desert copios. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: