Mie12072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv Sub lupa Women Mentors: spatiu de invatare si dezvoltare comuna

Women Mentors: spatiu de invatare si dezvoltare comuna

Conferinta de Leaderhip Feminin The Woman isi extinde rolul educational in societate prin intermediul platformei dedicata educarii, prin mentorat, a celor care isi doresc sa isi dezvolte cariera, si ofera acces direct la experientele de viata ale femeilor lider din diferite domenii.

De ce Mentorat?

 

Mentoratul acopera o nevoie. Poate consta intr-o abilitate insuficient dezvoltata, o oportunitate care nu a fost dusa la bun sfarsit, lipsa curajului sau a increderii in ideile proprii. De cele mai multe ori, mentoratul poate ridica panzele impotriva curentului, poate pune bazele unei perspective de viitor, la fel cum contureaza o viziune mai clara despre ce suntem capabili sa realizam. Mentorul este cel care crede in amprenta fiecaruia dintre noi asupra lumii si ne ajuta sa o construim asa cum o vedem.

 

Cea mai mare parte a persoanelor din Romania nu beneficiaza de ajutorul unui mentor.

 

Prin initiativa Women Mentors le aratam acestora ca nu sunt singuri in confruntarile cu diferite situatii de viata. Platforma este o forma de a oferi incredere printr-un sprijin acordat pentru dezvoltarea carierei, transmit initiatorii.

 

Mentorul influenteaza parcursul profesional si contribuie la cresterea si dezvoltarea persoanelor care isi doresc sa isi depaseasca limitele. Acesta ofera o forma de sustinere interpersonala, bazata pe schimburi si pe crestere si isi investeste experienta dobandita intr-o persoana pentru a-i favoriza mentee-ului sau dezvoltarea.

 

Mentee - dorinta de autodepasire

 

Mentee-ul este persoana orientata spre realizari personale si profesionale, motivata de un mentor sa acumuleze cunostinte, obiceiuri si valori pentru a-i facilita atingerea obiectivelor.

 

Acesta are acces direct la experienta personala si profesionala a femeilor de succes din diferite domenii.

 

Peste 3000 femei lider sunt parte a comunitatii The Woman

 

 Conferinta de Leadership Feminin The Woman reuneste anual peste 500 de femei lider care vizeaza dezvoltarea personala si profesionala prin participarea la workshopuri si dezbateri sustinute de speakeri nationali si internationali.