Mie12072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv Sub lupa Gabriela Szabo, despre mentalitatea de invingator la The Woman

Gabriela Szabo, despre mentalitatea de invingator la The Woman

Multipla campioana mondiala la atletism, Gabriela Szabo vine la Cluj – Napoca, in perioada 14-15 martie, pentru a discuta cu peste 500 de femei lideri in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman despre performantele sale profesionale si mentalitatea de invingator, elementele cheie ce au definit-o de-a lungul carierei de sportiv international.

 „Imi place sa fiu tot timpul prima. Atunci cand iti doresti ceva trebuie sa muncesti extrem de mult si cu perseverenta. Altfel nimic nu pica din cer”, declara Gabriela Szabo, intr-un interviu recent despre succesul ei in cariera.

Bistrițeancă hotărâtă, absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Gabriela Szabó are un palmares impresionant de medalii: este declarată cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei; este de patru ori campioană mondială la seniori și o dată la juniori, dar și vicecampioană olimpică, acestea fiind doar o parte din premiile obținute de-a lungul carierei. După 20 ani de activitate, Gabriela Szabó s-a alăturat companiei Adecco în calitate de CSR&Public Affairs Manager pentru a susține tinerii să-și găsească drumul în viață, educație și carieră.