Joi02252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Institutii Camelia Bogdan a cerut despagubiri de la CSM

Camelia Bogdan a cerut despagubiri de la CSM

Camelia Bogdan a cerut despagubiri de la CSMCAMELIA BOGDAN NU SE DEZMINTE. CU  TUPEU MAXIM A CERUT DESPĂGUBIRI ÎN CSM PENTRU PREJUDICIILE SUFERITE CĂ ESTE JUDECATĂ DISCIPLINAR.

Hotărârea de excludere din magistratură, cea mai drastică aplicată în cadrul abaterilor stabilite în cadrul legii 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, a fost pronunțată după mai multe amânări. Fostul CSM a pasat decizia către noua formulă aleasa care a intrat în ,,pâine” la inceputul acestui an.Secția pentru judecători rămăsese în pronunțare încă din 25 ianuarie. Sentința a fost anunțată în 8 februarie prin publicarea dispozitivului pe site-ul CSM.

Aflăm că SECȚIA JUDECĂTORI ÎN MATERIE DISCIPLINARĂ  a respins

-excepția prescripției învocată de părâta-judecător Camelia Bogdan ca neîntemeiată

-cerererea de intervenție accesorie formulată în interesul pârâtei Camelia Bogdan de către Asociația Forumul Judecătorilor din România, ca neîntemeiată

-cererea de despăgubiri formulată de părăta Camelia Bogdan.

 Bogdan Camelia poate ataca în recurs decizia, în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al ÎCCJ.

 bOGDAN A FOST EXCLUSĂ DIN MAGISTRATURĂ PENTRU CĂ DESTĂSURAT ACTIVITATI INCOMPATIBILE CU STATUTUL DE  JUDECĂTOR. Ea A LUAT BANI DE LA PARTEA VĂTĂMATĂ ÎN PROCESUL TELEPATIA. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: