Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Externe Festivalul penisurilor: parada unde japonezele călăresc organe sexuale masculine uriașe din lemn

Festivalul penisurilor: parada unde japonezele călăresc organe sexuale masculine uriașe din lemn

festivalul penisurilorÎn cultura fiecărei țări există credința că prin respectarea anumitor ritualuri și tradiții, femeile, dar și bărbații vor avea parte de noroc și fertilitate în căsnicie. În Japonia însă, există o sărbătoare bizară în care fetele trebuie să călărească sau să atingă penisuri gigantice din lemn pentru a avea noroc alături de viitorul soț.

Festivalul Hodare care se ține în orașul Nagaoka în cea de-a doua duminică a lunii martie a ficărui an, a devenit o tradiție practicată de secole, după cum precizează The Mirror. Sărbătoarea este un prilej de bucurie și divertisment pentru locuitorii acestui oraș, fiind considerat cel mai mare festival al penisurilor din țară.

Potrivit tradiției, fetele care intenționează să se căsătorească în următoarele 12 luni, trebuie să atingă falusurile totemice din lemn pentru a avea parte de fertilitate, de a le aduce un soț bun și a avea noroc. Este unul dintre festivalurile primăverii, dar care strânge mulțimi imense de oameni care vin să vadă carele alegorice bizare.

 

În limba japoneză, cuvântul „hodare” înseamnă organe genitale masculine și se crede că acest festival se organizează de secole în Japonia, iar recent, atrage și un număr impresionant de turiști străini. vezi mai multe...

sursa:click.ro