Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Social Încearcă aceste 4 tratamente pe bază de bicarbonat pentru a-ți vindeca întregul corp!

Încearcă aceste 4 tratamente pe bază de bicarbonat pentru a-ți vindeca întregul corp!

combina bicarbonat cu miere si ceai verde pentru a fi sanatosFolosit corespunzător, bicarbonatul de sodiu poate deveni un excelent remediu preventiv, dar și curativ, în lupta împotriva mai multor boli și afecțiuni. Printre altele, bicarbonatul de sodiu are efect energizant, accelerează metabolismul, și alină durerilor stomacale.

În continuare îți prezentăm 4 modalități de a combina bicarbonatul cu alte ingrediente pentru a preveni îmbolnăvirile și a întări sănătatea întregului organism.

 Apă cu bicarbonat pentru prevenirea bolilor și calmarea indigestiilor

Acest remediu simplu alcalinizează corpul și previne îmbolnăvirile datorate în primul rând acidității ridicate. Amestecă două linguri de bicarbonat cu 250 ml de apă și bea remediul lichid de 3 ori pe zi.

Pentru prevenirea durerilor și arsurilor la stomac, dizolvă o jumătate de linguriță de bicarbonat într-un pahar cu apă și bea amestecul cu o oră înainte de fiecare masă.

Amestec pentru energizarea corpului

Bicarbonatul poate reduce chiar și febra musculară și pregătește corpul pentru mai mult efort. Amestecă un sfert de linguriță de bicarbonat cu 1,5 l de apă. Adaugă la amestec și 125 ml de zeamă de lămâie și 2 linguri de miere.
Publicitate
Mută lichidul într-un borcan din sticlă și depozitează-l la frigider. Bea câte un pahar sau două din această băutură atunci când depui efort susținut.

Cantitatea preparată odată ajunge cam pentru o săptămână de folosire zilnică. vezi mai multe...
sursa:secretele.com

Stiri mai vechi: