Joi02252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Business Business News Companii Axis lanseaza o noua gama de camere de retea mobile, potrivite pentru infrastructura critica

Axis lanseaza o noua gama de camere de retea mobile, potrivite pentru infrastructura critica

Axis3Axis lanseaza o noua gama de camere de retea mobile, potrivite pentru infrastructura critica

Axis anunta lansarea unei noi generatii de camere de retea mobile. Acestea dispun de capabilitati imbunatatite de pan si tilt si sunt dedicate supravegherii unor arii extinse. Campul vizual neobturat poate ajunge la 360 de grade sau la 135 de grade de la sol la orizont.
Bucuresti, 30 mai 2017 – Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea de noi camere de retea mobile, bispectrale si termice, modelele fiind adresate atat organizatiilor din domeniul privat, cat si institutiilor publice.
“La nivel general, cerintele majoritatii utilizatorilor se reduc la nevoia de a identifica si de a raspunde rapid la incidentele ce sunt detectate de-a lungul perimetrului. Scopul Axis este de a le permite clientilor sa realizeze aceste lucruri, rapid si simplu. Specificatiile perimetrelor difera, putem discuta de mii de hectare de teren, cu un perimetru de mii de kilometri lungime. Pentru aceste cazuri nu este recomandata folosirea de camere fixe. Un astfel de mediu necesita capabilitati de pan si tilt avansate, doar in acest fel putand fi obtinut un nivel de performanta ridicat”, a declarat Michael Chen, Global Product Manager in cadrul Axis Communications.
Caracteristicile noilor camere:
•    Miscare PTZ fluenta si pan continuu;
•    Stabilizator electronic de imagine integrat (EIS), functionalitate ce ajuta in cazul in care camerele sunt instalate in locuri ce sunt supuse vibratiilor;
•    Slot SFP, pentru o conectivitate facila prin infrastructura de fibra optica;
•    Capabilitati performante, chiar si in conditii de vant si temperatura extreme;
•    Diferite optiuni de montare, fie direct pe coloane, fie pe pereti.
Noua gama de produse include atat camere mobile termice, cat si camere mobile PTZ si bispectrale.


AXIS Q8641-E si AXIS Q8642-E PT, camere termice de retea
Echipamentele ofera un contrast termic excelent. Impreuna cu software-ul de analiza acestea permit o detectie pe distante mari, oferind imediat confirmare vizuala operatorilor.
AXIS Q8685-E/-LE PTZ, camera de retea
Camerele PTZ mobile ofera imagini video HDTV si dispun de un zoom 30x cu focus recall. Combinarea dintre Axis Forensic WDR (wide dynamic range) si sensibilitatea la lumina scazuta asigura o performanta superioara chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare.
AXIS Q8741-E si AXIS Q8742-E, camere PTZ de retea bispectrale
Camerele bispectrale PTZ ofera o combinatie a doua transmisii video live, una generata de un senzor termic (folosita pentru detectare si verificare) si una generata de un senzor HD (folosita pentru identificarea culorilor si a detaliilor). Camerele dispun de zoom 30x si de Forensic WDR.
In plus, modelele AXIS Q8741-LE, AXIS Q8742-LE si AXIS Q8685-LE includ un proiector IR ce le permite realizarea unei supravegheri chiar si pe timp de noapte. Pentru cazurile in care aceste modele vor fi instalate in zone in care avem mult praf, sare sau funingine, integratorii pot achizitiona separat un sistem de curatare automata al geamului de protectie al echipamentului.
Despre Axis Communications
Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.
Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Stiri mai vechi: