Ma05182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Evenimente Gramatik va concerta la București pe 22 noiembrie!

Gramatik va concerta la București pe 22 noiembrie!

gramatikGramatik  va concerta la București ,  Arenele Romane , pe 22 noiembrie de la ora 21:00 !

Pe numele sau real Denis Jasarevic, este un producător de muzică hip hop și electronică originar din Portoroz, Slovenia și l-ați putut vedea în România pana acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle, dar și la Coachella sau Sziget.Gramatik va prezenta la București noul său material RE:COIL dar si hiturile care i-au adus sute de milioane de view-uri pe YouTube. Pana pe 24 septembrie, primele 200 de bilete au preț special și se găsesc pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea.


Gramatik promite un show spectaculos la Arenele Romane

Jasarevic a simțit pasiunea pentru muzica încă de la varsta de 13 ani când reușea să producă muzică hip hop folosind doar un computer din generațiile foarte vechi. Succesul a început să apară imediat ce muzica sa a fost difuzată pe canalale de streaming americane, moment important ce i-a adus un contract cu un agent din America. În prezent, portofoliul Gramatik dezvaluie nouă albume de studio, cel mai recent fiind „Epigram” (2016), trei EP-uri și numeroase single-uri ce au apărut în compilatii renumite precum „Coffee Shop Selection”.
Gramatik se descrie ca muzician part-time și comediant full-time, îndemnându-și mereu fanii să nu-i ia muzica în serios, însă, artistul este unul dintre putinii producatori muzicali care înțeleg importanța groove-ului in muzica electronică. Muzica lui Gramatik este încărcată de elemente funk, jazz si soul, fiind foarte dificil de constransă într-un anumit tipar, însă nelipsită din playlist-urile fanilor genurilor chill & lounge, dubstep, trip hop sau electro swing.
Sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: