Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Business Business News IT & C S-a lansat aplicatia FIBA EuroBasket 2017

S-a lansat aplicatia FIBA EuroBasket 2017

FrZ62 OdNkq7Cl1zdZIGYACu o saptamana inainte de debutul celei mai mari competitii baschetbalistice a Europei, FIBA a lansat aplicatia de smartphone EuroBasket 2017 presented by Global FIBA Partner Tissot, care poate oferi o experienta unica fiecarui fan in parte.

Aplicatia, care este si mai rapida si mai accesibila decat toate celelalte versiuni anterioare, a fost dezvoltata de OMNIGON (o subdivizie a grupului Infront) si este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS.

Aplicatia ofera fanilor posibilitatea de a avea acces rapid la cele mai importante momente ale evenimentului, cu atat mai mult cu cat fiecare utilizator poate selecta si urmari pana la 3 echipe favorite si 10 jucatori favoriti. In acest fel, experienta FIBA EuroBasket 2017 va fi complet personalizata, utilizatorii avand control deplin asupra informatiilor pe care vor sa le acceseze instantaneu.

Fanii din intreaga lume vor putea astfel urmari cu atentie "bataliile" din Finlanda, Israel, Romania si Turcia, care se vor disputa intre 31 August si 17 Septembrie, intre cele mai bune 24 de echipe din Europa, aspirante la incununarea cu laurii de campion si cu dreptul de a ridica deasupra capului Trofeul Nikolai Semashko.

Lansarea aplicatiei face parte din directia constanta si continua a FIBA de orientare catre fani, cei care, din ce in ce mai mult, urmaresc evenimentele importante pe telefonul mobil.

Kamil Novak, FIBA Executive Director Europe, a spus: "EuroBasket este portdrapelul evenimentelor baschetbalistice din Europa, si unul dintre dintre turneele majore desfasurate sub egida FIBA. In cadrul unui astfel de eveniment printre principalele obiective ale noastre este sa oferim fanilor si jucatorilor participanti experiente de cel mai inalt nivel in spatiul digital, asa ca dezvoltarea si lansarea unei aplicatii noi-noute a fost imperios necesara. Suntem siguri ca FIBA EuroBasket 2017 va fi una dintre cele mai urmarite - digital - competitii din Europa. Suntem incantati ca putem oferi asa ceva comunitatii baschetbalistice."

Igor Ulis, CEO OMNIGON, a declarat: "Compania OMNIGON este incantata ca a colaborat - impreuna cu Infront si FIBA - la dezvoltarea si lansarea aplicatiei EuroBasket. Baschetul s-a dezvoltat imens in ultimii ani, iar noi am inteles cat de necesara era crearea unei experiente informative digitale, care sa fie atractiva si care sa ajunga la cat mai multi fani din intreaga lume. Suntem incantati ca aceasta aplicatie - prima realizata vreodata de FIBA - va ajunge la milioane de fani ai baschetului din intreaga lume acum, cu putin timp inaintea turneului final EuroBasket "

###

Despre FIBA

FIBA (fiba.basketball) - forul care guverneaza baschetul mondial - este o asociatie independenta formata din 213 federatii nationale de pe tot mapamondul. Este recunoscuta drept singur autoritate competenta in baschet de catre Comitetul International Olimpic (CIO).