Vi08192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv Interviuri Theodora Golf Club, cand pasiunea intalneste excelenta

Theodora Golf Club, cand pasiunea intalneste excelenta

21270929 118689458864299 5683715616380132364 nTheodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din Romania, cu cel mai lung parcurs din Europa, a fost inaugurat in luna octombrie in satul Teleac, langa Alba Iulia. Investitia de 15 mil. de euro reprezinta eforturile grupului Transavia, prin patronul Ioan Popa, de a pune tara noastra pe harta pasionatilor de golf din intreaga lume.

Fiecare detaliu din construcția și decorarea clubului poartă amprenta fondatorului, omul de afaceri Ioan Popa, iar numele ales, Theodora, are rădăcini istorice din Grecia Antică. Theodora Popa este, de altfel, cel de-al doilea fondator al clubului.

Marele Constantin Brâncuși, puțini știu, a fost un mare pasionat al acestui sport de elită. Golful este un sport excepțional, mai mult decât un hobby și în tot ce am construit aici am căutat să realizez un loc perfect pentru mișcare și relaxare. Personalitatea acestui teren este deosebită, fiind amplasat într-o zonă naturală mirifică și care dispune de un loc special din care se vede în întregime- de pe terasa clubului se pot vedea toate parcursurile, în cea mai elegantă invitație la joc pe care am văzut-o, fondatorul Ioan Popa.

 

Dorim ca toți invitații să beneficieze de facilitățile create pentru ei, să inspire aerul curat și să admire panorama deosebită a terenului care cuprinde în arealul vizual îndepărtat, în zilele senine și Munții Apuseni și vrem ca de fiecare dată să reveniți cu drag la TGC, completează Theodora Popa.

 

În acest loc istoric, din apropierea orașului milenar Alba Iulia, s-a născut ideea de a crea cel mai mare resort și club de golf din România pentru ca toți cei pasionați de frumosul sport să poată exersa acasă, și nu printre străini, hobby-ul preferat, mai subliniaza fondatorii.

TERENUL DE GOLF

golfTheodora Golf Club este un teren de vârf, pentru că la design-ul său și-au adus aportul cei mai titrați specialiști externi care au creat aceste parcursuri unice finalizate cu cel mai lung par din lume - par 6 - 735 m.

Când vorbim de golf, avem pentru partea de practice simulatorul indoor si driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5ha cu insulă și 2 green-uri unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria completează tabloul acestui practice customizat, unic.

Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6.

CURSURI GOLF

Terenul de golf se desfășoară pe 60 ha și se adresează tuturor jucătorilor de golf.

Pentru exersarea loviturii de swing sau pentru cursuri de inițiere și perfecționare conduse de un instructor specializat aveți acces la Driving Range.

Clubul oferă spre închiriere echipamente și accesorii de golf.

Acordăm o deosebită atenție detaliilor pentru că dorim să oferim tuturor jucătorilor cea mai bună experiență de golf. Terenul de golf va fi disponibil începând cu anul viitor.

RESTAURANT, BAR, PRIVATE DINING
Cu o capacitate de pana la 180 de locuri în interior și 90 de locuri pe terasele exterioare, restaurantul este deschis zilnic, tuturor vizitatorilor. 

Meniul creat de chef Florin Matei, produsele proaspete, selecția de băuturi sunt ingredientele inedite pentru a petrece un timp de calitate la Theodora Golf Club ca vizitator, oaspete sau jucător. 

Salonul privat, cu o capacitate de 12 locuri ofera o panorama de 360 grade asupra intregului club si poate fi inchiriat pentru diverse evenimente private exclusiviste si pranzuri de afaceri. Este mobilat cu o masa de 12 persoane, fotolii, canapele si televizor.

PISCINÃ, CAZARE IN VILE SAU CAMERE

Zona de leisure şi relaxare este reprezentatã de o piscinã de mari dimensiuni cu facilitãţi precum plajã privatã cu sezlonguri şi umbrele, pool bar şi finger food dining.

Fiecare unitate de cazare de tip vilă a primit din partea fondatorilor o denumire florală. Specialiștii peisagiști au creat pentru fiecare vilă un spațiu diferit, cu o vegetație unică, astfel că denumirea vilei poate fi ușor identificată prin florile care definesc și delimitează spațial fiecare unitate de cazare.

Avem hortensia, feriga, crizantema, magnolia, iasomia, petunia, roze, hibiscus, liliac, margareta, iris, rozmarin și lavanda.villas 43 1920x630

Stiri mai vechi: