Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, extrem de eleganti la gala Living Legends of Aviation

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, extrem de eleganti la gala Living Legends of Aviation


mihaela radulescu Mihaela Radulescu l-a insotit pe Felix Baumgartner, iubitul sau, la cea de-a 15-a gala Living Legends of Aviaton.

 

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au participat sambata la Gala Premiilor Living Legends of Aviation, care a avut loc la The Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, Los Angeles. Felix a primit in cadrul evenimentului cea mai inalta distinctie din domeniu: Legenda Vie a Aviaticii Mondiale.

Membra juriului Romanii au talent a optat pentru o rochie neagra asimetrica si a stralucit la bratul lui Felix pe covorul rosu al evenimentului.

"O echipa de prestigiosi oameni de stiinta germani de la Universitatea tehnica, au facut recent un anunt care a inconjurat lumea - saltul lui Felix din stratosfera va revolutiona lumea aeronauticii si va modifica niste capitole ale aerodinamicii. Calculele lor despre viteza pe care urma sa o atinga Felix in cadere libera au fost atat de gresite, incat oamenii s-au ambitionat sa vada cum de au fost asa de departe de rezultatul real - Felix a depasit viteza sunetului, ajungand la 1 342 km/ora. Oamenii de stiinta credeau ca unul dintre motivele care-i vor frana caderea, va fi costumul de astronaut, plin de cute, fara nicio forma aerodinamica. Ei, bine, se pare ca la viteza sunetului, tocmai asta i-a accelerat caderea. N-o sa va mire, asadar, daca avioanele supersonice ale viitorului vor fi nitel mai sifonate pe alocuri si cu suprafetele mult mai neregulate, Felix‘s style :)", a scris Mihaela Radulescu pe contul sau oficial de Facebook. sursa
PRO TV

Stiri mai vechi: