Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv Interviuri Clarvision ERP, solutie recomandata de clienții NTT DATA Romania

Clarvision ERP, solutie recomandata de clienții NTT DATA Romania

Solutii-Clarvision-uai-516x829Conform studiului dereulat asupra celor peste 180 de companii care utilizează sistemul Clarvision ERP, peste 88% dintre aceștia își exprimă un nivel ridicat de satisfacție vizavi de soluțiile și serviciile oferite și afirmă că le-ar recomanda altor companii. Anul acesta, NTT DATA Romania a efectuat, pentru al doilea an consecutiv, un studiu referitor la gradul de satisfacție al clienților prin care a urmărit performanța sistemului și calitatea serviciilor oferite de către echipa Clarvision.

După rebranding-ul de la jumătatea anului 2016, compania a pus un accent deosebit pe menținerea și îmbunătățirea calității în materie de servicii, profesionalism și dedicare față de clienții săi. Pentru obținerea unor rezultate cât mai concludente, au fost interogate mai multe persoane din cadrul aceleiași companii, atât persoane din conducere cât și utilizatori direcți ai sistemului Clarvision.

Cele mai prețuite caracteristici ale sistemului sunt în primul rând, accesibilitatea, posibilitățile de customizare și funcția de raportare. Nu mai puțin importante sunt scalabilitatea și ușurința în utilizare. De asemenea, printre cele mai votate motive pentru care a fost ales sistemul Clarvision se numără funcționalitățile produsului, reputația companiei și recomandările altor clienți. După cum era de așteptat, profesionalismul echipei a jucat un rol decisiv în luarea deciziei de implementare a soluției Clarvision ERP.

"As vrea sa mentionez aprecierea pe care o avem pentru Clarvision, si mai ales pentru echipa de consultanta, care a venit si a analizat procesele la fata locului, a urmarit obiectivele pe care ni le-am propus, ca implementarile sa decurga cat mai usor. Am mare apreciere pentru a cest mod de lucru si recomand in continuare echipa de profesionisti Clarvision", spune Dinu Tuns, Director General Taparo.

Conform rezultatelor studiului 54.7% dintre companii remarcă o îmbunătățire clară a serviciilor oferite comparativ cu ultimul an; 88% evaluează serviciile NTT DATA Romania ca fiind bune și foarte bune; 79.3% se declară mulțumiți și foarte mulțumiți de performanța NTT DATA Romania din ultimul an și peste 89% dintre ei ne-ar recomanda mai departe altor companii.

„Mă bucură rezultatele și regăsesc în ele munca susținută de 15 ani de zile a echipei Clarvision. „We are the future!” și asta ne obligă să fim mereu ancorați în viitor și să rămânem același partener de încredere al clienților noștri pe tot parcursul procesului de transformare digitală”, spune Maria Metz, Deputy CEO, NTT DATA Romania.

Clarvision ERP

Conceput și dezvoltat complet în România, Clarvision ERP gestionează întregul proces de producție – de la tehnologia de producție, planificarea și execuţia comenzilor, până la transpunerea acestora în contabilitatea financiară și a costurilor. Clarvision ERP este un software scalabil si flexibil. Sistemul Clarvision este adresat tuturor companiilor de producție discretă din România.

Sistemul ERP asigură o planificare și urmărire exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, a termenelor de livrare și onorare a comenzilor către clienții dumneavoastră, în parametri optimi. Odată cu implementarea programului Clarvision veți avea o imagine clară, în timp real asupra tuturor proceselor şi fluxurilor de activităţi din companie.

"Intotdeauna, intr-un business care se dezvolta, numai impreuna si cunoscandu-ne, progresam. In ultimii 8 ani, de cand colaboram, costurile arata altfel. Am reusit sa le urmarim si sa le evidentiem foarte strict", adauga Gabriela Marian, Director Economic, Mecanica Ceahlau.

Cluj nttDe ce clienții aleg implementarea Clarvision ERP

Expertiza echipei de implementare și experiența de peste 14 ani demonstrată în proiecte de implementare similare

Portofoliul nostru cuprinde peste 200 de proiecte de implementare în Romania efectuate cu succes.

Este o soluție de nișă

Acest software ERP pentru producție este dezvoltat conform specificului ariei de business pe care o deservește. Clarvision ERP tratează în detaliu fiecare flux și proces din cadrul companiilor cu specific de producție, acoperind toate provocările întâmpinate în gestiunea afacerii.

"Consider ca in momentul de fata se poate incepe un business fara un sistem ERP dar de la un anumit nivel este apropeimposibil de a lucra fata a detine un astfel de soft. Reducem costuri care pana de curand nici nu puteam sa le cuamtificam", explica Nicolae Movileanu, director general Delta Invest.

Metodologie de implementare ca sumă a celor mai bune practici în domeniu

Cristalizată în peste 200 de proiecte de implementare software ERP în fabricile din România metodologia de proiect cuprinde 5 etape clare, măsurabile, fiecare finalizându-se cu acceptanța clientului. Cu siguranță cea mai importantă etapă este concepția, cea mai consumatoare de timp este migrarea datelor și cea mai așteptată este GoLive-ul.

Este dezvoltat în România pentru piața românească

Ține cont de specificul național, de modurile de abordare specifice și de nevoile clienților.

Contribuie la responsabilizarea utilizatorilor și la o mai bună organizare a activității acestora

Clarvision ERP oferă soluții în baza bunelor practici romanești din diverse industrii, permițând configurarea și implementarea propriilor proceduri de organizare și control al fluxurilor interne.

Creat și dezvoltat continuu împreună și pentru clienți

Clarvision ERP este mereu adaptat cerințelor și nevoilor clienților noștri. Sugestiile aduse de parteneri contribuie la dezvoltarea și îmbunătațirea continuă a sistemului.

Mentenanță și suport respectând cele mai înalte standarde în domeniu

Trasabilitatea incidentelor, monitorizarea ticketelor, acces la baza de date soluţii acordate, la suportul de curs sau la soluţii privind modelări standardizate sunt doar o parte din beneficiile sistemului de ticketing ClarvisionServiceDesk.

Se adaptează ușor noilor strategii de dezvoltare ale companiei

Fiind un program informatic modular de tip multicompanie este adaptabil oricărei provocări ale afacerii prin implementarea unor module noi sau prin configurarea noilor societăți gestionate.