Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Ce se întâmplă în căsnicia Andei Adam după participarea la Exatlon. Soțul ei s-a dat de gol. “M-a făcut să mă schimb în privința ei”

Ce se întâmplă în căsnicia Andei Adam după participarea la Exatlon. Soțul ei s-a dat de gol. “M-a făcut să mă schimb în privința ei”

captureCe se întâmplă în căsnicia Andei Adam după participarea la Exatlon. Artista este prima vedetă eliminată din competiție. Soțul acesteia și fetița lor a așteptat-o pe vedetă la aeroport, iar cei doi au făcut dezvăluiri emoționante.

 

„I-am spus ca vin fară Evelin ca să îi facem o surpriză. Vrea să o strângă în brate pe mami. Ma bucur ca a venit mai devreme acasa, nu as fi murit 6 luni fara ea, dar ma caleam mai tare. A fost foarte greu. O apreciam oricum, dar experiența asta m-a făcut să mă schimb în privinta ei. Eu ma exteriorizam si mai tare cand o vedeam in emisiune, bateam cu pumnii în pereți. Evelin se entuziasma foarte tare”, a declarat el in cadrul emisiunii Wowbiz.
„Am vazut-o foarte bronzata, slabita la fata. O sa vad acasa daca a slabit prea tare. „, a spus Sorin la Kanal D.  „Hanoracul meu i l-am lasat Dianei Belbita. Concursul este foarte greu,trebuie sa stai foarte bine psihic in aceasta competitie. Nu stii cat este ceasul, nu ai voie sa stii cat e ceasul. Este foarte greu fara Evelin. Pe TV am plans o data, insa acolo am plans de multe ori, plangeam in baie si dupa ma intorceam la colegii mei pentru ca nu voiam sa-i influentez, Au fost mai multe momente grele pentru mine, ma culcam si ma trezeam cu fetita mea in gand, ma speriasem ca parca nu puteam mai vizualizez copilul. Imi pare bine ca m-am intors, dar imi pare rau ca nu am stat pana la sfarsitul competitei”, a declarat Anda Adam. sursa LIBERTATEA

Stiri mai vechi: