Mie09182019

Last updateMie, 18 Sep 2019 5pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual

Actual

Transilvania Rally 19 - 21 iunie 2014. SFATURI PENTRU SPECTATORI

Safety-First
Organizatorii Transilvania Rally transmit celor care doresc sa asiste la Marele Premiu clujean regulile de participare la aceasta competitie. Spectatorii sunt rugati sa respecte aceste indicatii pentru a fi in siguranta pe traseele pe care se resfasoara raliul.
 
"Pentru siguranţa dumneavoastră şi buna desfăşurare a competiţie vă rugăm să respectaţi

Citește mai departe...

48 de echipaje pe lista de start pentru Transilvania Rally

afis TRS 2014
La startul Transilvania Rally 2014, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, s-au inscris pana acum 45 de echipaje. Raliul, programat in perioada 20 – 21 iunie, are o lungime

Citește mai departe...

Marele premiu al Orasului Brasov: un test util inaintea cursei de acasa pentru NRA

podium

Marco Tempestini, Simone Tempestini, Florin Tincescu si Daniel Ungur au luat startul in Marele Premiu al Orasului Brasov, etapa a doua din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop.

Citește mai departe...

TIFF se apropie de final. Câștigătorii competiției, alături de invitații speciali Debra Winger, Krzysztof Zanussi și Florin Zamfirescu, au urcat pe scena Teatrului Național din Cluj, la ceremonia de închidere.

conferinta juriul tiff 2014 foto nicu cherciu

Cineastul polonez Krzysztof Zanussi, distins cu Premiul pentru întreaga carieră, s-a întâlnit cu publicul sâmbătă, de la 18.30, la Cinema Florin Piersic, la proiecția specială a

Citește mai departe...

Upground Residence, un nou stil de locuire urbană

rezident bucuresti

Luxul este cuvântul cel mai sugestiv pentru a defini stilul de viață din complexul Upground Residence, dat în folosință în anul 2010, în zona de nord a capitalei.

Cei care aleg să cumpere

Citește mai departe...